Home TOP NEWS Τι μάθαμε ως τώρα από τον Βλάνταν

Τι μάθαμε ως τώρα από τον Βλάνταν

ag14-salamina-omonoia-a-Vladan-Milojevic (115)


Πέρασε μόλις ένας μήνας! Μπαλάρα ακόμα δεν έχουμε παίξει και πως θα μπορούσαμε άλλωστε, αφού έχουμε ένα σωρό προβλήματα. Έτσι τα όσα θα διαβάσετε πιο κάτω για το Βλάνταν Μιλόγεβιτς, σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να θεωρηθούν αυστηρή κριτική, ούτε απόλυτα. Δεν μπορούμε να κρίνουμε αν είναι καλός προπονητής, ούτε μπορούμε να ξέρουμε αν θα πετύχει. Απλά κάποια πράγματα τα μάθαμε μέχρι τώρα, αγωνιστικά και μη. Σε τέτοια θα τα χωρίσουμε κιόλας:

Αγωνιστικά

  1. Πίεση μόλις χαθεί η μπάλα: Φάνηκε από τη πρώτη στιγμή, άλλωστε σχολιάστηκε το κατά πόσον η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει τους παίκτες για να το πράξει. Ο Μιλόγεβιτς απαιτεί από όλους να τρέχουν και η μπάλα όταν χάνεται να ανακτάται γρήγορα. Κοινό χαρακτηριστικό όλων των παιχνιδιών με το Σέρβο στο πάγκο ότι είχαμε μεγαλύτερη κατοχή από τους αντιπάλους.
  2. Παιχνίδι από τα άκρα: Και στα προηγούμενα ματς το είδαμε, χθες όμως ήταν πολύ πιο έντονο. Η ΟΜΟΝΟΙΑ του Μιλόγεβιτς παίζει πολύ από τα άκρα. Οι μπακ έχουν εντολή να ανεβαίνουν συνεχώς για overlap, ενώ πολλές φορές σε παρόμοια θέση είδαμε και τους τρεις του άξονα.
  3. Ψάχνει κορμό: Κόντρα στην ΑΕΛ η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν ήταν αυτή που έπρεπε, αλλά ο Μιλόγεβιτς δεν προχώρησε σε σαρωτικές αλλαγές. Είναι σαφές πως δίνει έμφαση στην ομοιογένεια και ψάχνει το κορμό.

Μη αγωνιστικά

  1. Είναι το αφεντικό, δεν βλέπει ονόματα: Ο Ούτσα Λομπιανίτσε υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα, τέθηκε εκτός ομάδας για δυο εβδομάδες. Ο Ερόλντ Γκουλόν ήταν κακός με την ΑΕΛ και δεν έδειξε την ανάλογη διάθεση, χθες δεν αγωνίστηκε δευτερόλεπτο. Ο Μιλόγεβιτς είναι το αφεντικό, δεν βλέπει ονόματα και το κάνει ξεκάθαρο.
  2. Ήρθε για να πετύχει: Το επαναλαμβάνει συνεχώς, έχει φιλοδοξία να κάνει την ΟΜΟΝΟΙΑ πρωταθλήτρια και απαιτεί από όλους να κινούνται στο ίδιο ρυθμό. Απαιτεί από όλους επίσης να αντιλαμβάνονται το μέγεθος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και να συμπεριφέρονται ανάλογα.