Home TOP NEWS 90λεπτο ο Κονομής, χρόνος συμμετοχής σε 5 δανεικούς

90λεπτο ο Κονομής, χρόνος συμμετοχής σε 5 δανεικούς

konomis-aradippou


Όπως κάθε εβδομάδα, ο έλεγχος των δανεικών ποδοσφαιριστών της ΟΜΟΝΟΙΑΣ σε ομάδες Β’ και Γ’ Κατηγορίας.

Σε ακόμη ένα παιχνίδι ο Παντελής Κονομής ήταν στην ενδεκάδα της Ομόνοιας Αραδίππου. Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός έπαιξε σε ολόκληρο το 90λεπτο στην αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΖ. Σε δεκατρείς αγωνιστικές, ο Κονομής ήταν σε όλα τα παιχνίδια βασικός και μόνο μια φορά έγινε αλλαγή και αυτή λόγω τραυματισμού, χάνοντας μόλις 25 λεπτά.

Η ΠΑΕΕΚ κέρδισε με 2-1 τον ΑΣΙΛ, με τους Παναγιώτη Θεράποντος και Ανδρέα Φραγκέσκου να μην βρίσκονται στο αρχικό σχήμα. Ο δεύτερος πέρασε ως αλλαγή στο 89ο λεπτό του αγώνα.

Δεν πήρε χρόνο στην ήττα του Ολυμπιακού από την Αναγέννηση ο Κωνσταντίνος Λούβαρης.

Βασικοί στο Εθνικός Λατσιών-ΜΕΑΠ οι Απόλλωνας Βασιλείου και Γιώργος Ιβανόφ. Ο πρώτος αγωνίστηκε σε ολόκληρο το παιχνίδι, ενώ ο δεύτερος πέρασε εκτός ως αλλαγή στο 61ο λεπτό. Με την ομάδα του Πέρα Χωρίου Νήσου, ο Ιβανόφ ήταν βασικός σε όλα τα παιχνίδια του πρώτου γύρου στη Γ’ Κατηγορία,  μετρώντας και ένα γκολ. Ο Βασιλείου σε 11 συμμετοχές πέτυχε εφτά τέρματα.

Δεύτερο σερί παιχνίδι στο αρχικό σχήμα του Χαλκάνορα ο Ανδρέας Λοίζου. Ο νεαρός πρόσθεσε ακόμη ένα 90λεπτο με την ομάδα του Ιδαλίου, που όμως αυτή την εβδομάδα έχασε από τον Αχυρώνα Λιοπετρίου.