Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Στο χέρι μας η τετράδα

Στο χέρι μας η τετράδα

img_9868


Θετικά έκλεισε το Σαββατοκυρίακο για μας. Σε μια αγωνιστική που είχαμε ντέρμπι αιωνίων και χάσαμε βαθμούς μέσω Νικήτα και Δημητρίου, η διαφορά μας από την ΑΕΚ μειώθηκε, ενώ έμεινε ίδια από ΑΕΛ και Απόλλωνα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ το ερχόμενο Σάββατο παίζει το τελευταίο της ντέρμπι, ενώ οι άλλοι θα παίζουν μεταξύ τους!

Είναι ξεκάθαρο, η τέταρτη θέση είναι ένας στόχος ρεαλιστικός και εφικτός. Βαθμοί θα χαθούν από όλους. Το πόσο ψηλά μπορούμε να φτάσουμε θα το δούμε στη πορεία και αναλόγως αποτελεσμάτων, η τετράδα όμως πρέπει να αποτελεί το μίνιμουμ των στόχων μας. Αν μάλιστα κερδίσουμε την Ανόρθωση και βγούμε από τον κύκλο των ντέρμπι μια ανάσα ή ακόμα και μέσα στην τετράδα, θα έχουμε θέσει τα θεμέλια και θα μπορούμε να κοιτάξουμε πιο ψηλά.

Οφείλουμε πάντως να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι και να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά. Υπάρχει αρκετός δρόμος ακόμα και ο πρώτος γύρος, με απώλειες από τη Δόξα και ήττα από τον Απόλλωνα μας δίδαξε πως δεν μπορούμε να υποτιμούμε κανένα. Έχουμε την ομάδα, έχουμε τις δυνατότητες, να το δείχνουμε κάθε βδομάδα στο χορτάρι.