Home TOP NEWS Η τελική πάσα που κάνει τη διαφορά

Η τελική πάσα που κάνει τη διαφορά

ag14-salamina-omonoia-a (94)


Σαφώς καλύτερη από τις προηγούμενες εμφανίσεις της, η ΟΜΟΝΟΙΑ τη Κυριακή κέρδισε δίκαια τη Νέα Σαλαμίνα. Η ομάδα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς πρόσθεσε κάποια στοιχεία στο παιχνίδι της και πέτυχε να σουλουπώσει την εικόνα της. Ένα από τα προαναφερθέντα στοιχεία, οι συνεχείς πλαγιοκοπήσεις της άμυνας του αντιπάλου.

Οι ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ πέτυχαν πάρα πολλές φορές να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για κάτι καλό από τα πλάγια. Τις πλήστες όμως, τα χάλασαν στη τελική πάσα. Κάποιες τελικές μεταβιβάσεις ήταν πολύ απλά καταδικασμένες, άλλες πέρασαν λίγο πάνω ή λίγο πίσω από το στόχο τους που συνήθως ήταν ο Αντρέ Σκέμπρι. Ένα στοιχείο λοιπόν που πρέπει να δουλέψει ο Μιλόγεβιτς, είναι η τελευταία πάσα. Είναι άλλωστε κρίμα να χαλούν επιθέσεις που δημιουργήθηκαν ορθόδοξα.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ διαθέτει ποιότητα στα άκρα της με τους Κιρμ και Μπαντιμπάγκα, ενώ με το 2016 επιστρέφει και ο Χριστοφή. Στα άκρα με τον τρόπο που παίζει ο Μιλόβεβιτς, βρέθηκαν πολλές φορές και οι Χαφέζ-Ράμος, αλλά και οι Οικονομίδης-Μαργκάσα. Όλοι οφείλουν να είναι προσεκτικοί και συγκεντρωμένοι στις μεταβιβάσεις τους και να απλοποιήσουν τα πράγματα για τον φορ.