Home TOP NEWS Κάντε πράξη την πρόσληψη

Κάντε πράξη την πρόσληψη

dioikisi4


Μέσα στα πολλά που αναφέρει η διοίκηση πως συζήτησε με τους Συνδέσμους Φιλάθλων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, είναι και η πρόσληψη τεχνικού διευθυντή. Συγκεκριμένα η ανακοίνωση που εξέδωσε το σωματείο, τονίζεται πως “Το θέμα τεχνικού διευθυντή που έχει συζητηθεί, βρίσκεται στα θέματα που απασχολούν το Δ.Σ. και θα επιδιωχθεί όπως ληφθεί σχετική απόφαση το συντομότερο δυνατό.”. O κόσμος ζητάει πρόσληψη τεχνικού διευθυντή εδώ και καιρό, πλέον το έχουν μεταφέρει και τα Συ.Φι.

Η απάντηση του διοικητικού συμβουλίου πάντως, δυστυχώς δεν είναι ικανοποιητική αφού μοιάζει γενική και αόριστη. Η πρόσληψη τεχνικού διευθυντή ήταν προεκλογική δέσμευση του Δ.Σ. Κάποια στιγμή ήρθε ο Ρέι Κλαρκ (τον οποίο βλέπετε και στη φωτογραφία) που είχε ρόλο πολύ διαφορετικό από ότι ένας συνήθης τεχνικός διευθυντής και με τον οποίο ο προηγούμενος προπονητής δεν μπόρεσε να συνυπάρξει. Έκτοτε το θέμα είναι στο ράφι και δεν έχει γίνει ποτέ πραγματική σκέψη για πρόσληψη, αν και σχετική πρόταση έγινε από μέλη του συμβουλίου σε συνεδρίες.

Ο προγραμματισμός του καλοκαιριού δεν ήταν επιτυχημένος, κάτι το οποίο παραδέχθηκε ο Δώρος Σεραφείμ στη πρόσφατη συνέντευξη τύπου. Θα περίμενε λοιπόν κανείς, πως στην ΟΜΟΝΟΙΑ θα το έπαιρναν απόφαση και θα προχωρούσαν σε διορθωτικά μέτρα με προφανή αυτό της πρόσληψης τεχνικού διευθυντή. Αντί τούτου, ακόμα και σήμερα, συζητάμε γενικά και αόριστα. “Βρίσκεται στα υπόψην” και ” θα επιδιωχθεί να παρθεί απόφαση”. Α καλά…