Home SPORTS NEWS Τους «ταρακούνησε» ή τους… έχασε ο Μουρίνιο;

Τους «ταρακούνησε» ή τους… έχασε ο Μουρίνιο;

mourr


Ξεκάθαρη κόντρα φαίνεται να προκύπτει πλέον ανάμεσα στον Ζοσέ Μουρίνιο και τους ποδοσφαιριστές του στην Τσέλσι έπειτα από τα όσα δήλωσε μετά την ήττα (2-1) από τη Λέστερ, περί… προδοσίας αλλά και για τον τρόπο που πέρυσι η ομάδα έφτασε στην κατάκτηση του τίτλου…

Ο Πορτογάλος τεχνικός, ξεκαθάρισε ότι μετά και το νέο αρνητικό αποτέλεσμα της ομάδας, που την αφήνει απλά στο +1 από την επικίνδυνη ζώνη, το … τρένο για την πρώτη τετράδα έχει χαθεί.

Δεδομένης της κατάστασης στην οποία βρίσκονται οι σύλλογοι που καταλαμβάνουν τις πρώτες 6 θέσεις της βαθμολογίας της Πρέμιερ Λιγκ έπειτα από τη 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος, γίνεται εύκολα αντιληπτό πόσο δύσκολο έχει γίνει για την Τσέλσι να κυνηγήσει τις θέσεις που την επόμενη αγωνιστική περίοδο θα οδηγήσουν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ο Μουρίνιο, λίγο μετά την 9η φετινή ήττα των «μπλε» στην Πρέμιερ Λιγκ, στο «King Power Stadium», αφού έκανε λόγο για… προδοσία από τους παίκτες του όσον αφορά τη δουλειά που κάνει εκείνος και τα όσα δεν εκτελούν σωστά οι παίκτες στο χορτάρι σε κάθε αγώνα, είπε λόγια που σίγουρα θα «πονέσουν» πολύ και ενδεχομένως να προκληθούν… αναταράξεις στο εσωτερικό των Πρωταθλητών.

«Πέρυσι, με τη δουλειά που έκανα, κατάφεραν να παρουσιάσω τους ποδοσφαιριστές ακόμα και σε πολύ καλύτερο επίπεδο απ’ ότι πραγματικά μπορούν να παίξουν! Τους έκανα να φαίνονται πολύ καλύτερο απ’ ότι είναι! Φέτος, είναι άσχημη η κατάσταση… Αν και δεν θέλω να τους τσουβαλιάσω και να μιλήσω γενικά, θα αρκεστώ να πω ότι μια μερίδα ποδοσφαιριστών παίζει πάρα πολύ άσχημα… Στις προπονήσεις δουλεύουμε όλοι μια χαρά και όταν έρχεται η ώρα των αγώνων, βλέπω κάτι πολύ διαφορετικό…» είπε ο «special one», που με τον τρόπο που μίλησε για την αλλαγή του Αζάρ και την απόφαση που πήρε μόνος του ο Βέλγος για να μη συνεχίσει στο ματς με τις «αλεπούδες», αντιλαμβάνεται κανείς ότι ίσως και να μην έχει πλέον την απόλυτη υπακοή που θα ήθελε…

«Πήρε μόνος του την απόφαση. Αυτός μου είπε ότι ήθελε να βγει και να μη συνεχίσει. Εγώ τον περίμενα και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα είχε αλλάξει τρεις απόψεις. Αρχικά μου είπε ότι ήθελε να βγει, μετά μου φώναξε ότι ήθελε να προσπαθήσει να πατήσει το πόδι του και να τρέξει, αλλά έκανε ένα βήμα και μου ξαναείπε ότι δεν μπορούσε. Έφυγε και πήγε κατευθείαν στ’ αποδυτήρια…Υποθέτω πως για να έγινε αυτό ίσως να είναι σοβαρό, αλλά ήταν καθαρά δική του απόφαση, όχι δική μου…». 

Πηγή: Gazzetta.gr