Home TOP NEWS Ο Γιάγκοβιτς για την προσπάθεια αλλαγής

Ο Γιάγκοβιτς για την προσπάθεια αλλαγής

kazamias-ag12-omonoia-enp-pagkos-vazexa-akis-gymnastis-Vladimir-Jankovic


Ο προπονητής φυσικής κατάστασης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Βλάντιμιρ Γιάγκοβιτς, μίλησε σε μέσο της Σερβίας για την προσπάθεια που κάνει το νέο τεχνικό επιτελείο στην ομάδα μας για να αλλάξουν την αγωνιστική εικόνα. “Δεν είναι εύκολο να ανεβεί ξανά η ΟΜΟΝΟΙΑ στην κορυφή, όμως είναι μία πρόκληση για μας και δουλεύουμε κάθε μέρα σκληρά σε πολλούς τομείς”, εξηγεί ο Γιάγκοβιτς.

“Είναι η ομάδα με τους περισσότερες επιτυχίες στην Κύπρο και η πορεία δεν είναι αντάξια. Στόχος είναι οι νίκες σε κάθε παιχνίδι. Το πρωτάθλημα έχει αλλάξει, υπάρχουν πλέον περισσότερες ομάδες που διεκδικούν τον τίτλο. Είναι πιο εύκολο για το Μιλόγεβιτς γιατί γνωρίζει τη γλώσσα”, λέει ο βοηθός του κύριου Μιλόγεβιτς.

ag13-ael-omonoia-b-Vladimir -Jankovic (6)

Όσον αφορά την κατάσταση στην ομάδα, λέει ότι: “Είναι σε υψηλό επίπεδο. Το προπονητικό κέντρο ανήκει στην ομάδα, το Ηλίας Πούλλος στο χωριό που λέγεται Γέρι”.

Στη συνέχεια ο Γιάγκοβιτς μιλάει για το ρόστερ της ομάδας, για το πόσους ξένους/κύπριους και λέει ότι: “Οι προσθήκες θα κριθούν από τις αποχωρήσεις. Σε λίγες ημέρες θα γνωρίζουμε τις κινήσεις που θα γίνουν”.

Τέλος, μίλησε και τον κόσμο της ομάδας. “Είναι γνωστοί οι οπαδοί της ομάδας για την πίστη τους. Είναι οι περισσότεροι στο νησί και διψάνε για τίτλους. Ελπίζω με τις επιτυχίες να τους κάνουμε χαρούμενους”, δήλωσε.