Home SPORTS NEWS Στον τελικό η Ρίβερ Πλέιτ, περιμένει την Μπαρτσελόνα

Στον τελικό η Ρίβερ Πλέιτ, περιμένει την Μπαρτσελόνα

river


Η Ρίβερ Πλέιτ έκανε το όνειρο πραγματικότητα, καθώς θα παίξει στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων, αφού νίκησε με 1-0 την Σανφουρέτσε Χιροσίμα στον ημιτελικό.

Ήρωας ήταν ξανά ο Λούκας Αλάριο για την ομάδα του Μαρσέλο Γκαγιάρδο, με τον 23άχρονο επιθετικό να πετυχαίνει με κεφαλιά στο 72′ το μοναδικό τέρμα του ματς.

Μετά τον Χουάν Χιλμπέρτο Φούνες το 1986 και τον Ερνάν Κρέσπο το 1996, ο Λούκας Αλάριο με τα γκολ του χάρισε στην Ρίβερ φέτος το Copa Libertadores, το τρίτο της ιστορίας της και τώρα την έστειλε στον πρώτο της τελικό Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων, όπου ελπίζει πως θα αντιμετωπίσει την Μπαρτσελόνα την Κυριακή (12:30).

Θυμίζουμε πως βέβαια η Μπαρτσελόνα θα πρέπει πρώτα να ξεπεράσει την Πέμπτη (12:30) το εμπόδιο της Γκουαντζού Εβεργκράντε.

ΣΑΝΦΟΥΡΕΤΣΕ (5-4-1): Χαγιάσι, Κασίουα (61′ Μίκιτς), Σιοτάνι, Τσίμπα, Σασάκι, Σιμίζου, Μορισάκι, Αογιάμα, Ντόουγκλας, Τσαγίμα (76′ Σάτο), Μισιγκάουα (66′ Ασάνο). ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΪΤ: Μπαροβέρο, Μερκάδο (84′ Μαγιάδα), Μαϊδάνα, Μπαλάντα, Βανχιόνι, Κρανεβίτερ, Κάρλος Σάντσες, Πόνσιο (57′ Λούτσο Γκονσάλες), Πισκουλίτσι (64′ Βιουδές), Μόρα, Αλάριο.

Πηγή: Sport24.gr