Home TOP NEWS Στο Κυπριακό πρωτάθλημα τιμωρούνται οι βρισιές!

Στο Κυπριακό πρωτάθλημα τιμωρούνται οι βρισιές!

ag14-salamina-omonoia-a-Ziguy-Badibanga (89)


Στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, αυτό του φαλακρού φίλου της ΟΥΕΦΑ και του σταρ των social media, δεν επιτρέπεται να βρίσεις! Ο Ζίγκι Μπαντιμπαγκά το έμαθε καλά απόψε όταν του ανακοινώθηκε η τιμωρία του για εξύβριση προς το βοηθό, που σημειώστε αυτός και οι υπόλοιποι κόρακες δεν είχαν αντιληφθεί, όμως ο αθλητικός δικαστής του κορυφαίο σώματος στην Κύπρο το έμαθε και το εξίσωσε με το καυλί του Ντε Βινσέντι.

*Καταγγελία κατά του BADIBANGA ZIGUY ποδοσφαιριστή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Λευκωσίας για αντιαθλητική συμπεριφορά προς τον βοηθό διαιτητή κατά παράβαση του άρθρου 9 (ια) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ και συγκεκριμένα ο ποδοσφαιριστής κατά ή περί το 12ο λεπτό του πιο πάνω αγώνα προέβη σε εξύβριση του βοηθού διαιτητή πράγμα το οποίο δεν είχε αντιληφθεί ούτε ο βοηθός διαιτητής ούτε ο διαιτητής στον αγώνα Πρωταθλήματος Α’ Κατηγορίας περιόδου 2015-2016 ΑΕΛ Λεμεσού – ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας/06.12.2015.

ΑΠΟΦΑΣΗ: Αποκλεισμός από τρεις αγώνες και πρόστιμο 600 ευρώ. Θα ακολουθήσει τις επόμενες ημέρες κείμενο με το πλήρες σκεπτικό της απόφασης.