Home TOP NEWS Είστε stupid

Είστε stupid

ag10-omonoia-apoel-a (147)


Ο φακός έπιασε το παραχαϊδεμένο του Αποέλ, το νέο άγιο Ντε Βιτσέντι να δείχνει το μεσαίο δάκτυλο στο διαιτητή. Έπρεπε λοιπόν να αντιδράσουν κάπως, να μην μείνουν από κάτω. Βρήκαν σαν αφορμή ένα στιγμιότυπο που ο Ζίγκι Μπαντιμπάγκα, λέει την πιο αθώα των βρισιών (αλήθεια συγκαταλέγεται στις βρισιές;), χωρίς να είναι ξεκάθαρο που απευθύνεται και το εξίσωσαν με το μεσαίο δάκτυλο του Ντε Βιτσέντι. Τρεις αγωνιστικές τιμωρία στο Ζίγκι λοιπόν.

Κύριε Βρυωνίδη, είστε τόσο stupid και τόσο τυφλωμένος από τις οπαδικές σας προτιμήσεις, που ανοίξατε τους ασκούς του Αιόλου. Το stupid είναι το λιγότερο που ακούγεται κατά τι διάρκεια ενός αγώνα από τους ποδοσφαιριστές, αλλά που να ξέρετε εσείς που δεν έχετε πατήσει μέρα εντός των τεσσάρων γραμμών. Εδώ στην Αγγλία, επιτρέπεται το fuck off επειδή λέγεται εν βρασμώ ψυχής και εσείς εξισώσατε το stupid με το καβλί!Θα το μάθουν οι ξένοι ποδοσφαιριστές και θα γελάνε για να μην κλαίνε!

Είστε τόσο stupid λοιπόν, που δημιουργήσατε προηγούμενο. Γιατί να είστε σίγουρος, πως οι ομάδες από τώρα και στο εξής, θα επιδιώκουν να καταγραφεί στο φύλο αγώνος και το τελευταίο “stupid”, το τελευταίο “γαμώ το”, το τελευταίο “μαλάκα” και θα έχουν κάθε δικαίωμα να ΑΠΑΙΤΟΥΝ να τιμωρήσετε ποδοσφαιριστές των ανταγωνιστών τους! Και να μας το θυμηθείτε, PrimeTel και Cytavision θα δεχθούν πολλές πιέσεις από ομάδες για να πληθύνουν τα κοντινά τους σε ποδοσφαιριστές όταν είναι εκνευρισμένοι. Και όλα αυτά, για να κάνετε την εξυπνάδα σας.

Στο αγγελικά πλασμένο ποδόσφαιρο μας έμελλε να το ζήσουμε και αυτό. Να δούμε πώς αλλιώς θα πρωτοτυπήσετε για να πλήξετε την ΟΜΟΝΟΙΑ.