Home TOP NEWS Οι επτά «εκλεκτοί» του Μιλόγεβιτς

Οι επτά «εκλεκτοί» του Μιλόγεβιτς

ag11-aris-omonoia-a-Vladan-Milojevic-Hafez (39)


Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς έχει κοουτσάρει την ΟΜΟΝΟΙΑ σε τέσσερα παιχνίδια μέχρι στιγμής.

 

Αριθμός ικανοποιητικός, που φανερώνει τις προθέσεις του και σε ποιους ποδοσφαιριστές ποντάρει περισσότερο για την ενδεκάδα.

Του Γιώργου Σαζεΐδη, sentragoal.philenews.com

Ο Σέρβος τεχνικός προσπαθεί, από την πρώτη ημέρα που ανέλαβε, να δημιουργήσει έναν βασικό κορμό, στον οποίο θα γίνονται πολλές αλλαγές μόνο αν υποχρεωθεί λόγω τραυματισμών ή παρατεταμένου ντεφορμαρίσματος κάποιων παικτών. Ο ίδιος εκφράζει συνεχώς το παράπονό του για το γεγονός ότι δεν μπορεί να διατηρήσει την ίδια ενδεκάδα σε συνεχόμενα παιχνίδια, δείγμα πως αυτό στοχεύει να κάνει στο εγγύς μέλλον.

Χαρακτηριστικό το παράδειγμα πριν από το παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα, όπου προηγήθηκαν οι κακές εμφανίσεις με το Παραλίμνι και την ΑΕΛ. Όλοι περίμεναν σημαντικές αλλαγές στην ενδεκάδα με ποδοσφαιριστές που δεν βρίσκονταν σε καλή αγωνιστική κατάσταση να μένουν εκτός.

Αμ, δε! Ο Σέρβος τεχνικός διατήρησε τους 10 από τους 11, σε σχέση με το ματς κόντρα στους γαλαζοκίτρινους, με μοναδική αλλαγή τον Ρούνιε αντί του Γκουλόν. Έτσι πιστεύει πως θα αποκτήσει η ομάδα του χημεία και ομοιογένεια.

Από αυτούς τους 10, λοιπόν, οι επτά έχουν πάρει φανέλα βασικού και στα τέσσερα παιχνίδια με τον Μιλόγεβιτς στον πάγκο φαίνεται πως έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη του. Αυτοί είναι οι: Παναγή, Ρομαρίκ Χαφέζ, Οικονομίδης, Ασίς, Κιρμ και Σκέμπρι.

Από εκεί και πέρα, τρεις συμμετοχές έχουν οι Ράμος και Γκουλόν, παρά το γεγονός ότι δέχονται δριμεία κριτική για τις εμφανίσεις τους. Τέλος, από δύο παρουσίες στο αρχικό σχήμα έχουν οι Ρούνιε, Λομπζιανίτζε και Μπαντιμπάνγκα.

Άλλος ένας στόχος του είναι να σουλουπώσει (κυρίως) την αμυντική γραμμή. Από την ημέρα που ανέλαβε μόνο σε δύο παιχνίδια αγωνίστηκε η ίδια τετράδα και αυτά δεν ήταν συνεχόμενα. Ρόλο φυσικά έπαιξε και ο τραυματισμός του Ρούνιε, που τον ανάγκασε να προβεί σε αλλαγές.

Αυτή την εβδομάδα θα απουσιάσει λόγω καρτών ο Ρομαρίκ, έτσι και πάλι η άμυνα δεν θα είναι η ίδια. Όπως και να έχει, οι μέχρι στιγμής επιλογές για την ενδεκάδα δείχνουν την πρόθεσή του να στηριχτεί σε έναν βασικό κορμό, πάνω στον οποίο θα στηριχτεί η ΟΜΟΝΟΙΑ για να χτίσει ένα νικηφόρο σερί.