Home SPORTS NEWS Μπήκαν Αμερικανοί στην Κρίσταλ Πάλας!

Μπήκαν Αμερικανοί στην Κρίσταλ Πάλας!

blitzer


Με επένδυση που ξεπερνάει τα 100 εκατ.ευρώ, δυο Αμερικανοί επιχειρηματίες μπήκαν στο μετοχικό σχήμα της Κρίσταλ Πάλας και μαζί με τον εκ των προέδρων, Στιβ Πάρις, έχουν πλέον μαζί το πλειοψηφικό πακέτο!

Πρόκειται για τον Τζος Χάρις, ιδιοκτήτη των Philadelphia 76ers και της ομάδας χόκεϊ New Jersey Devils, μαζί με τον συνεργάτη του, Ντέιβιντ Μπλίτζερ.

Οι δυο τους, όπως αναφέρει η «Daily Mail», έχουν απώτερο σκοπό τη δημιουργία μιας ομάδας χόκεϊ με έδρα το Λονδίνο και έκαναν το πρώτο βήμα για την επιχειρηματική τους δράση στην αγγλική πρωτεύουσα και τον αθλητισμό της Αγγλίας, αποκτώντας μετοχές της Κρίσταλ Πάλας.

Η συμφωνία αφορά επένδυση περισσότερων από 100 εκατ.ευρώ και μαζί με τον εκ των προέδρων, Στιβ Πάρις, οι δύο Αμερικανοί θα έχουν το ποσοστό του 18% ο καθένας, πράγμα που κάνει τους τρεις άνδρες να έχουν τον έλεγχο με σύνολο 54%.

Το υπόλοιπο 46% θα παραμείνει στους υπάρχοντες κατόχους από την ομάδα CPFC 2010, όμως, οι Στιβ Μπρόουετ, Μάρτιν Λονγκ και Τζέρεμι Χόσκινγκ, είδαν το ποσοστό των μετοχών τους να μειώνεται έπειτα από το deal για το 18% επί τρία με την είσοδο των Χάρις και Μπλίτζερ.

Μάλιστα, λέγεται πως μεταξύ και των έξι μετόχων του συλλόγου, έχει υπάρξει συμφωνία για να πάει το μεγαλύτερο μέρος του ποσού της επένδυσης που πραγματοποίησαν τα δύο νέα μέλη εξ Αμερικής, θα δεσμευθεί για την ανακατασκευή του «Selhurst Park».

Πηγή: Gazzetta.gr