Home TOP NEWS Πλησιάζουν οι “Ευρωπαίοι”;

Πλησιάζουν οι “Ευρωπαίοι”;

vladan-milojevic6


Το συντομότερο δυνατό θέλει να κλείνει το κεφάλαιο ενίσχυσης ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Ο Σέρβος τεχνικός έχει εντοπίσει και υποδείξει τα κενά και με δεδομένο ότι ο Ιανουάριος περιλαμβάνει καυτές αναμετρήσεις, θέλει να έχει τους “καινούριους” να τον ενισχύσουν. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως 2 περιπτώσεις πλησιάζουν και ότι η μια αφορά το κεντρικό αμυντικό.

Βγαίνουν πάντως με το σταγονόμετρο τις τελευταίες μέρες οι ειδήσεις σχετικά με τις μεταγραφές, κάτι κατά την άποψη μας θετικό. Εκείνο που ξέρουμε είναι πως ο προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ έχει κάνει ξεκάθαρο πως θέλει να αποκτήσει παίκτες από τη Κεντρική Ευρώπη, που έχουν κατά προτίμηση αρκετές συμμετοχές φέτος έτσι ώστε να είναι έτοιμοι να παίξουν. Οι καλοί παίκτες προφανώς που είναι ελεύθεροι δεν είναι πολλοί, έτσι η ΟΜΟΝΟΙΑ δουλεύει σε πολύ συγκεκριμένες περιπτώσεις.

Οι συναντήσεις με ατζέντηδες είναι συνεχείς. Ο Μιλόγεβιτς μιλάει τόσο με μάνατζερς από το εξωτερικό με τους οποίους συνεργάστηκε, αλλά και με εγχώριους τους οποίους αξιολογεί. Για να δούμε αν οι επόμενες μέρες θα φέρουν εξελίξεις.