Home ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ Νερό ΟΜΟΝΟΙΑ από τις “Πηγές Κωστηλάτας στην Ήπειρο”

Νερό ΟΜΟΝΟΙΑ από τις “Πηγές Κωστηλάτας στην Ήπειρο”

nero-water


Βραβευμένο το 2015 με την Ανώτατη Δυνατή Διάκριση το νέο νερό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, που κυκλοφορεί από τις 19 Δεκεμβρίου 2015:

Το Σωματείο μας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τις “Πηγές Κωστηλάτας στην Ήπειρο”, όσο αφορά στην κυκλοφορία του νερού ΟΜΟΝΟΙΑ, το οποίο θα τεθεί στη διάθεση του κόσμου από το Σάββατο, 19 Δεκεμβρίου 2015.

Το φυσικό μεταλλικό νερό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, προέρχεται από τις βραβευμένες “Πηγές Κωστηλάτας στην Ήπειρο”, που βρίσκονται στις κορυφές των Αθαμανικών Ορέων, οι οποίες θεωρούνται ως μία από τις πιο άγριες κορυφογραμμές της Πίνδου.

To 2015 το φυσικό μεταλλικό νερό “Πηγές Κωστηλάτας στην Ήπειρο”, συμμετείχαν στα βραβεία ανώτερης γεύσης, του Διεθνούς Ινστιτούτου Γεύσης και Ποιότητας (iTQi), όπου του απονεμήθηκε το βραβείο ανώτερης γεύσης για το 2015, με βαθμολογία 3 χρυσά αστέρια, που αποτελεί την ανώτερη δυνατή βαθμολογία που μπορεί να απονεμηθεί σε ένα προϊόν.

Με φυσικό τρόπο, το νερό αποκτά την ιδανική χημική ισορροπία σε μέταλλα και Ph, αλλά και την αξεπέραστη απαλή γεύση του. Το πραγματικά φυσικό μεταλλικό νερό “Πηγές Κωστηλάτας στην Ήπειρο” εμφιαλώνεται κατευθείαν από την πηγή, απ’ όπου αναβλύζει στα 1.450 μέτρα.

Με πλήθος σημείων ποιοτικού ελέγχου και δεκάδες χημικές αναλύσεις ημερησίως, οι “Πηγές Κωστηλάτος στην Ήπειρο” διατηρούν ένα νερό ανώτερης ποιότητας, που προέρχεται κατευθείαν από φυσικές πηγές.

Η πολύ χαμηλή ολική σκληρότητα του νερού, το καθιστά ως ένα νερό με πολύ χαμηλά ποσοστά αλάτων, δίνοντας του μια ελαφριά και εύπεπτη υφή, που προστατεύει τον οργανισμό και το νεφρικό σύστημα.

Τα χαμηλά επίπεδα νατρίου και τα μηδαμινά νιτρικά, είναι παράγοντες που αποδεικνύουν την ανώτερη ποιότητα του νερού και εξασφαλίζουν καλό και καθαρό νερό, παρέχοντας εύκολη και ελαφριά πέψη.

Όλα τα παραπάνω επιβεβαιώνονται από την τέλεια μικροβιολογική του σύνθεση και τις επίσημες χημικές αναλύσεις, που πιστοποιούν την χαμηλή του περιεκτικότητα σε νιτρικά και διαλυμένα άλατα και την εξαιρετικά χαμηλή του ολική σκληρότητα, που το κατατάσσει σε ένα από τα πιο ολιγομεταλλικά νερά στην Ευρώπη.

nero