Home TOP NEWS Κοιτάει πρώτα μεσοαμυντικά

Κοιτάει πρώτα μεσοαμυντικά

ag15-omonoia-ethnikos-Vladan-Milojevic (103)


Τα εύκολα λάθη πίσω και η έλλειψη επιλογών στη μεσοαμυντική γραμμή, πληγώνουν ακόμα και σήμερα την ΟΜΟΝΟΙΑ. Χθες η ΟΜΟΝΟΙΑ δέχθηκε ένα εύκολο γκολ, η συγκέντρωση κατά διαστήματα χανόταν ενώ και ο καταρτισμός της αμυντικής τετράδας με τους Μαργκάσα και Ράμος δεν μπορεί να θεωρηθεί ορθολογιστικός, αλλά ανάγκης. Λογικό είναι ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς να εστιάζει καταρχάς στην άμυνα και τη μεσαία γραμμή για ενίσχυση.

Οι παίκτες που θέλει να κλείνει άμεσα ο Σέρβος τεχνικός είναι κεντρικός αμυντικός και αμυντικός μέσος. Σε εκείνες τις θέσεις έχει δοθεί καταρχήν έμφαση λοιπόν και υπάρχουν προχωρημένες συζητήσεις με κάποιους παίκτες. Όπως τόνισε ο Μιλόγεβιτς δεν υπάρχει περιθώριο λάθους, ενώ η μεταγραφική Ιανουαρίου είναι δύσκολη, έτσι μελετάει ενδελεχώς τις επιλογές του. Ελπίζει δε πως μέσα στις επόμενες 2-3 μέρες θα έχει κατάληξη με κάποιες περιπτώσεις.

Όσον αφορά τις επόμενες κινήσεις, θα πρέπει καταρχάς να ξεκαθαρίσει αν μπορεί να πάρει ένα ή δυο παίκτες, ανάλογα με τη περίπτωση Ρούνιε. Αν μπορεί να πάρει δυο θα κινηθεί για δεξί μπακ και επιθετικό. Αν δικαιούται μόνο ένα, θα πρέπει να αποφασίσει που έχει τη μεγαλύτερη ανάγκη.