Home TOP NEWS Εκμεταλλευτείτε την ηρεμία που φέρνουν οι νίκες

Εκμεταλλευτείτε την ηρεμία που φέρνουν οι νίκες

kosmos


Οι οργανωμένοι φώναξαν και το Σάββατο συνθήματα κατά του προέδρου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Η παρουσία του κόσμου στο ΓΣΠ δεν ήταν αντάξια του μεγέθους μας και αν συνδυαστούν τα δυο προηγούμενα πρέπει να κάνουμε αυτοκριτική. Το καράβι πλέει σε ήσυχα νερά όσο κερδίζουμε και χωρίς να θέλουμε να χαλάσουμε το ήδη «ευαίσθητο» κλίμα, καταγράφουμε ξανά την άποψη μας πως πρέπει να αλλάξουν πολλά και να βρεθούν λύσεις για να προχωρήσουμε χωρίς να κάνουμε ένα βήμα μπροστά και δέκα πίσω. Δεν θέλουμε να ζήσουμε ξανά τα ίδια, ηρεμία όσο κερδίζουμε, πόλεμος στην αποτυχία.

Λοιπόν, ναι το κρύο έπαιξε το δικό του ρόλο στη προσέλευση, κανείς δεν μπορεί να το αρνηθεί όμως τα 3 χιλιάδες εισιτήρια είναι ντροπιαστικό νούμερο. Μας βρίσκει αντίθετους οποιαδήποτε προσπάθεια να κρυφτούμε πίσω από τον καιρό. Έχουμε ζήσει ψοφόκρυο στις κερκίδες όμως στο πλάι μας βρίσκονταν 10 χιλιάδες και βάλε ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ, γιαυτό απαιτούμε ειλικρίνεια σε όλες τις τοποθετήσεις για τον κόσμο. Ακούσαμε πρόσφατα δια στόματος του προέδρου πως ο κόσμος αυξάνεται και πιάσαμε εαυτούς απορημένους και την ίδια ώρα απογοητευμένους με την προσέγγιση του.

Αρκετός κόσμος απομακρύνθηκε από το γήπεδο και μάλιστα χάσαμε από τις κερκίδες αγνούς φιλάθλους με παθολογική αγάπη για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Δεν απομακρύνθηκαν από την μια μέρα στην άλλη. Τον κόσμο τον ανάγκασαν οι καταστάσεις, οι κακές πορείες και οι αποτυχίες. Όσο δεν είμαστε ειλικρινείς με τον εαυτό μας, όσο δεν εντοπίζουμε και διορθώνουμε δραστικά τα προβλήματα, η ροή οπαδών θα εξαρτάται αποκλειστικά από τα αποτελέσματα, και όταν αυτά δεν είναι τα αναμενόμενα, θα μειώνεται και οι συνέπειες θα είναι αλυσιδωτές. Είναι κρίμα ενώ γίνεται μια καλή προσπάθεια με το Μιλόγεβιτς και η εικόνα έχει αλλάξει, να είναι αβέβαιο τι θα γίνει μετά από μια ήττα, επειδή ο κόσμος κουβαλάει ακόμα απωθημένα του παρελθόντος.

Δεν θα κάνουμε τον δικηγόρο κανενός, ο κόσμος βλέπει τι συμβαίνει και έχει σχηματίσει την άποψη του. Το μεγάλο πρόβλημα είναι πως έχει χωριστεί σε στρατόπεδα και αυτό δεν αλλάζει από μόνο του αλλά μόνο με ενότητα και ειλικρινή πρόθεση για διάλογο. Αν δεν μπορούμε να βρούμε την υγεία μας στο Σωματείο, η πολυπόθητη συσπείρωση δεν θα έρθει ποτέ. Κουραστήκαμε να φωνάζουμε για αλλαγές και εκσυγχρονισμό, η γενική συνέλευση του Σωματείου είναι κοντά. Ως τότε πρέπει να γίνουν βήματα μπροστά, να λύσουμε τις διαφορές μας και να βγει η ΟΜΟΝΟΙΑ κερδισμένη και δυνατή, διαφορετικά αν για ακόμη μια φορά οι εκλογές μας βρουν σε 2 στρατόπεδα να μην αναρωτηθεί κανείς για την συνέχεια που θα έχει αυτό το δράμα. Αν κουραστήκαμε εμείς να φωνάζουμε (που είναι επιλογή μας), σκεφτείτε τον κόσμο που σπαταλάει τόση ενέργεια, χρόνο και χρήμα για αυτή την ομάδα και το μόνο που θέλει είναι να την δει να προοδεύει. Εκμεταλλευτείτε την ηρεμία που φέρνουν οι νίκες στο γήπεδο και το σουλούπωμα της εικόνας. Διορθώστε καταστάσεις. Το πως, το έχουμε γράψει εκατοντάδες φορές.