Home TOP NEWS Τέσσερις δανεικοί έπαιξαν 90λεπτο, ένας σκόραρε!

Τέσσερις δανεικοί έπαιξαν 90λεπτο, ένας σκόραρε!

Konomis-Aradippou (1)


Χρόνο συμμετοχής είχαν οι 5 από τους 8 δανεικούς ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αυτή την εβδομάδα. Τέσσερις από αυτούς έπαιξαν 90λεπτο, ενώ ένας χρίστηκε σκόρερ.

Ο μοναδικός ποδοσφαιριστές δόθηκε δανεικός σε ομάδα 1ης κατηγορίας, ο Δημήτρης Μουλαζίμης στον Ερμή, δεν αγωνίστηκε στη 15η αγωνιστική με αντίπαλο στον Άρη.

Έπαιξε σε ολόκληρο το παιχνίδι της Ομόνοιας Αραδίππου κόντρα στην Αναγέννηση ο Παντελής Κονομής. Σταθερά στο κέντρο της άμυνας, ο νεαρός βοήθησε την ομάδα να έχει βαθμολογικό κέρδος μέσα στη Δερύνεια.

Πέρασε ως αλλαγή στο παιχνίδι ΑΕΖ-ΠΑΕΕΚ ο Ανδρέας Φραγκέσκου. Ο νεαρός με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου μπήκε στην αναμέτρηση, που ολοκληρώθηκε με νίκη 2-1 των γηπεδούχων. Ο δεύτερος δανεικός στην ομάδα της Κερύνειας, Παναγιώτης Θεράποντος δεν είχε χρόνο συμμετοχής.

Δεν αγωνίστηκε καθόλου ο Κωνσταντίνος Λούβαρης στη νίκη του Ολυμπιακού επί τις Καρμιωτισσας.

Έπαιξαν σε ολόκληρο το 90λεπτο του αγώνα ΜΕΑΠ-Αμαθούς οι Γιώργος Ιβανόφ και Απόλλωνας Βασιλείου. Ο δεύτερος μάλιστα άνοιξε το σκορ 58ο λεπτό, όμως η αντίπαλος ισοφάρισε λίγο αργότερα για το τελικό 1-1.

Ο Αντρεάς Λοϊζου ήταν και πάλι στο αρχικό σχήμα του Χαλκάνορα, παίζοντας σε όλο τον αγώνα με αντίπαλο την ΕΝΥ Διγενή Ύψωνα. Η ομάδα του Ιδαλίου κέρδισε με 2-1 και βρίσκεται στη 2η θέση της βαθμολογίας κυνηγώντας την άνοδο.