Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Αντωνίου: «Θα συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά – Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας»

Αντωνίου: «Θα συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά – Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας»

pathos volley omonoia-antwniou


Σίγουρος πως η ΟΜΟΝΟΙΑ θα παρουσιαστεί ακόμη πιο δυνατή με το νέο χρόνο παρουσιάστηκε με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα μας ο πετοσφαιριστής της ομάδας Αντώνης Αντωνίου. Μετά το 7 στα 7 και την πρόκριση στα ημιτελικά, οι πράσινοι άνοιξαν τις ορέξεις όλων στο τμήμα, που άλλωστε έθεσαν ως στόχο την κατάκτηση του νταμπλ. Ο λίμπερο της ομάδας τόνισε πως αυτός και οι συμπαίκτες του θέλουν να βλέπουν τον κόσμο δίπλα τους και να πανηγυρίζουν μαζί νίκες, που στο τέλος θα αποφέρουν τίτλους!

Οι δηλώσεις του Αντώνη Αντωνίου στο Omonoianews: 

Για τη μέχρι τώρα πορεία: «Η ομάδα στις αρχές του Πρωταθλήματος ήταν πιο σφιχτή και χρειάστηκε να δώσουμε το κάτι παραπάνω αλλά κερδίσαμε τα παιχνίδια, παρ’ όλο που δεν παίξαμε τόσο καλά. Στην πορεία βελτιωθήκαμε αρκετά και έτσι πήραμε ένα πολύ σημαντικό προβάδισμα για τη συνέχεια. Στο Κύπελλο είχαμε μια δύσκολη αποστολή στην Πάφο, κερδίσαμε με 3-0 και ο επαναληπτικός ήταν συνοπτικής διαδικασίας.

Η ομάδα στο υπόλοιπο της χρονιάς θα ανεβάσει ρυθμούς, περιμένουμε πως θα είναι δυσκολότερη η συνέχεια, ενώ κάποιες ομάδες αναμένεται α ενισχύσουν το ρόστερ τους. Εμείς θα συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά και όπως είχα ξαναπεί θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας. Με αυτούς στο πλευρό μας και με το ρυθμό που μας δίνουν παίρνουμε δύναμη. Υποσχόμαστε στον κόσμο ότι θα δίνουμε τα πάντα στο γήπεδο για να κερδίζουμε».

Οι ευχές του για το νέο χρόνο: «Εύχομαι στον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ χρόνια πολλά, πάνω απ’ όλα υγεία και ευτυχία».