Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Όλα κυλούν όπως τα υπολόγιζαν

Όλα κυλούν όπως τα υπολόγιζαν

volley-salamina (7)


Με τον καλύτερο τρόπο κλείνει για τους λεβέντες του φιλέ το δεύτερο μισό 2015. Για το πρώτο μισό της χρονιάς τι να πούμε, πανηγυρίσαμε τον πρώτο τίτλο πρωταθλήματος στην ιστορία του τμήματος πετόσφαιρας.

Όσον αφορά αυτή την περίοδο τώρα, η πετοσφαιρική ΟΜΟΝΟΙΑ μετά από το πρώτο γύρο του Πρωταθλήματος βρίσκεται στην κορυφή με εφτά νίκες σε ισάριθμους αγώνες, έχοντας χάσει μόλις ένα βαθμό. Ειδικά στα ντέρμπι η ομάδα του Σάββα Σάββα παρουσιάστηκε αποφασισμένη και έδειξε στους αντίπαλους της για τον τίτλο πως το αφεντικό της κούρσας φοράει πράσινα! Ο στόχος δεν είναι άλλος από την κατάκτηση της πρωτιάς και μέχρι στιγμής όλα κυλούν όπως τα υπολόγιζαν στο τμήμα πετόσφαιρας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Ακόμη, η ομάδα προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου μετά από ένατο πέρασμα επί του 2ου στη βαθμολογία Παφιακού. Πέρσι χάθηκε το νταμπλ, όμως στην αγωνιστική περίοδο που διανύουμε υπάρχει η πεποίθηση πως όλα τα τρόπαια θα βαφτούν πράσινα. Το “τριφύλλι” κατευθύνεται προς το σωστό δρόμο και μήνες που ακολουθούν ευχόμαστε να είναι ακόμη καλύτεροι από τους αντίστοιχους περσινούς!