Home ΚΥΠΡΟΣ Χρόνος συμμετοχής σε 31 ποδοσφαιριστές με την Εθνική Ελπίδων

Χρόνος συμμετοχής σε 31 ποδοσφαιριστές με την Εθνική Ελπίδων

EthnikiElpidwn-Filiotis


Στους πέντε πρώτους αγώνες που έδωσε η Εθνική Ελπίδων στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U-21 η τεχνική ηγεσία έδωσε χρόνο συμμετοχής σε 31 συνολικά ποδοσφαιριστές.

Σε όλους τους αγώνες χρησιμοποιήθηκαν ο Μηνάς Αντωνίου, ο Γιώργος Αρέστη και ο Ιωάννης Κούσουλος, ενώ ο Ανδρέας Κυριάκου έχασε το συνεχόμενο σερί των τεσσάρων αγώνων στην τελευταία εκτός έδρας αποστολή με τη Λευκορωσία.

Πρώτος σε χρόνο συμμετοχής ο Μηνάς Αντωνίου με 370 λεπτά. Ο διεθνής επιθετικός σκόραρε και το πρώτο γκολ της Εθνικής μας στη διοργάνωση. Στα 360 λεπτά τον Ανδρέα Κυριάκου έφτασε ο Θωμάς Ιωάννου που μετά τον αγώνα της πρεμιέρας πήρε θέση βασικού στους υπόλοιπους τέσσερις.

Η τεχνική ηγεσία ξεκίνησε τη διοργάνωση με τερματοφύλακα τον Γιώργο Τασουρή, στους δύο αγώνες που ακολούθησαν χρησιμοποιήθηκε ο Δημήτρης Τζιακουρής και στους τελευταίους δύο αγώνες με Τουρκία και Λευκορωσία κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Κωνσταντίνος Παναγή.

Λόγω του γεγονότος ότι δεν υπήρχαν υποχρεώσεις για την Εθνική Ανδρών, στα τελευταία δύο παιχνίδια με Τουρκία και Λευκορωσία την Εθνική Ελπίδων ενίσχυσαν οι Κωνσταντίνος Παναγή, Ανδρέας Μακρής και Γρηγόρης Κάστανος.

Σημειώνεται ότι στο τελευταίο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Λευκορωσία για πρώτη φορά δόθηκε χρόνος συμμετοχής στους Ανδρέα Καρό και Ιωάννη Πίττα. Τονίζεται επίσης ότι σε σχέση με τον αγώνα της πρεμιέρας με την Ολλανδία, στο υπόλοιπο της διαδρομής έγιναν σημαντικές αλλαγές στις κλήσεις της τεχνικής ηγεσίας.

Αναλυτικά ο πίνακας με τα λεπτά συμμετοχής που δόθηκε στους 31 ποδοσφαιριστές για τους αγώνες με Ολλανδία, Σλοβακία, Λευκορωσία (εντός), Τουρκία και Λευκορωσία (εκτός)

Μηνάς Αντωνίου…370
Ανδρέας Κυριάκου…360
Θωμάς Ιωάννου…360
Γιώργος Αρέστη…312
Ιωάννης Κούσουλος…301
Νικόλας Ιωάννου…270
Στέφανος Μουχτάρης…270
Μάριος Ηλία…226
Κυριάκος Παναγή…225
Ανδρέας Παναγιώτου…218
Κωνσταντίνος Παναγή…180
Ανδρέας Μακρής…180
Δημήτρης Τζιακουρής…180
Λοϊζος Κοσμάς…180
Χρίστος Τζιάμμας…180
Βασίλης Παπαφώτης…170
Γρηγόρης Κάστανος…161
Γιώργος Τασουρής…90
Ανδρέας Καρό…90
Πάνος Θεοδώρου…90
Μάριος Πεχλιβάνης…75
Αντώνης Κουμής…79
Κρίστης Ανδρέου…71
Νεόφυτος Κυριάκου…70
Αδάμος Ανδρέου…46
Παναγιώτης Κωνσταντίνου…46
Γιάννης Μαύρου…45
Ανδρέας Φραγκέσκου…33
Ιωάννης Παχίπης…27
Φάνος Κατελάρης…19
Ιωάννης Πίττας…17

cfa