Home TOP NEWS Απόλυτα φυσιολογική η στροφή

Απόλυτα φυσιολογική η στροφή

vladan-milojevic(1)


Τις τελευταίες μέρες, οι πληροφορίες που λένε πως ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς κοιτάει πολύ τις αγορές της πρώην Γιουγκοσλαβίας όλο και εντείνονται. Ο κόουτς έχει εντοπίσει συγκεκριμένες περιπτώσεις για τη θέση του αμυντικού μέσου, του κεντρικού αμυντικού και του δεξιού μπακ και ήδη οι επαφές είναι προχωρημένες. Τα ονόματα δεν κάνουν παρέλαση όπως συνήθως, πράγμα φυσιολογικό αφού είναι καινούριες για μας αγορές.

Απόλυτα φυσιολογική, μπορούμε να χαρακτηρίσουμε και τη στροφή του κόουτς προς Σερβία, Κροατία, Βοσνία (κυρίως αυτές) αλλά και κάποια πρωταθλήματα των Βαλκανίων. Από τη στιγμή που ο ίδιος εντόπισε πρόβλημα στη διαδικασία (κάτι που ανέφερε και σε συνέντευξη τύπου) η επόμενη λογική κίνηση ήταν να στραφεί εκεί που ξέρει, εκεί που έχει τις δικές του επαφές, εκεί που μπορεί να κάνει άνετα παιχνίδι. Πρέπει πάντως να τονιστεί πως δεν κοιτάει μόνο προς τα εκεί, αφού στο πλευρό του έχει και το Κρίστο Βαζέχα που του ξεκλειδώνει αγορές τις κεντρικής Ευρώπης, αλλά και την ελληνική.

Προφανώς από τη στιγμή που για τη Κύπρο τους θέλει και όχι για τη La Liga της Ισπανίας, σε όλες τις χώρες που αναφέραμε πρώην Γιουγκοσλαβικές και μη, μπορεί να βρει “χρυσάφι” ο προπονητής μας. Και από τη στιγμή που η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν έχει κάνει ακόμα κινήσεις να επεκτείνει περαιτέρω τους ορίζοντες της (περισσότερα για αυτά σε άλλο θέμα) το να κινείται εκεί που ξέρει καλύτερα ο προπονητής της μοιάζει φρόνιμη κίνηση.