Home TOP NEWS Σκέψεις για Τεχνικό Διευθυντή

Σκέψεις για Τεχνικό Διευθυντή

dioikisi4
O Ρέι Κλαρκ έμεινε πολύ λίγο και σίγουρα δεν είχε αρμοδιότητες Τ.Δ.

Για δεύτερη φορά σε λίγες μόνο μέρες, ο Δώρος Σεραφείμ επανέλαβε πως γίνονται σκέψεις για πρόσληψη τεχνικού διευθυντή. Μιλώντας στη SPORTDAY, ο πρόεδρος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είπε χαρακτηριστικά:


«Προέχει να βρούμε παίκτες για να ενισχύσουμε την ομάδα. Εφόσον το κάνουμε αυτό θα ασχοληθούμε και με το θέμα του τεχνικού διευθυντή. Ήδη μιλήσαμε και ενημερώσαμε σχετικά και τον προπονητή και είναι σύμφωνος».

Οι πληροφορίες μας λένε πως όντως είναι ένα θέμα το οποίο συζητείται έντονα στο Δ.Σ. αφού συγκεκριμένα μέλη του έχουν εδώ και καιρό τη θέση πως οι ποδοσφαιρικές αποφάσεις πρέπει να παίρνονται από ανθρώπους του ποδοσφαίρου. Η σκέψη που γίνεται είναι πως αφού θα κινηθούμε με αντισυμβατικό τρόπο (πρώτα ήρθε ο προπονητής, μετά ο τεχνικός διευθυντής), ο άνθρωπος που θα προσληφθεί πρέπει να είναι παρόμοιας φιλοσοφίας με τον προπονητή, να μπορεί να συνυπάρξει μαζί του, με τον οποίο θα συζητηθεί το θέμα.

Το σημαντικό κατά την άποψη μας, είναι ο Τεχνικός Διευθυντής που θα προσληφθεί (όταν με το καλό γίνει αυτό) να έχει αρμοδιότητες για όλα όσα αφορούν το ποδοσφαιρικό τμήμα και όχι μόνο τα μεταγραφικά. Δεν ψάχνουμε για αρχισκάουτερ, αλλά για ένα άνθρωπο που μαζί με τον προπονητή θα είναι σε θέση να επιβάλουν πολιτικές και αρχές, οργάνωση, πειθαρχία και θα κάνουν σωστό καταμερισμό εργασιών. Η οργάνωση του τμήματος σκάουτιγκ είναι απλά ένα κομμάτι της δουλειάς. Επιπρόσθετα, πρέπει να έρθει επαγγελματίας που να ανοίγει πόρτες στην ΟΜΟΝΟΙΑΣ σε διάφορες προηγμένες σχολές. Ο Ρέι Κλαρκ θα μπορούσε να το κάνει, αλλά δεν αφέθηκε ποτέ.