Home TOP NEWS Επέστρεψε και φέρνει εξελίξεις

Επέστρεψε και φέρνει εξελίξεις

ag15-omonoia-ethnikos-Vladan-Milojevic (101)


Από χθες ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς έχει επιστρέψει το νησί μας, επέβλεψε την πρώτη προπόνηση της ομάδας μετά τις γιορτές και βάζει τα πράγματα σε μια σειρά. Η επιστροφή του Σέρβου προπονητή, δρομολογεί εξελίξεις αφού τις μέρες των γιορτών, αξιολογούσε μεταγραφικές περιπτώσεις, αλλά και τις αποχωρήσεις από το ρόστερ.

Ξεκινώντας από τις αποχωρήσεις, το δρόμο του Μεντί, φαίνεται πως θα ακολουθήσουν οι Γκουλόν και Λομπιανίτσε. Η φημολογία γύρω από τα ονόματα των δυο ποδοσφαιριστών, ενισχύεται από τον τρόπο που τους διαχειρίστηκε ο Μιλόγεβιτς. Ο μεν Γκουλόν έμεινε στο πάγκο μετά από τις αδιάφορες εμφανίσεις του, ο δε Λομπιανίτσε στη κερκίδα μετά το πειθαρχικό παράπτωμα. Ο Μιλόγεβιτς δεν είναι δυσαρεστημένος από την αξία τους, αλλά από την έλλειψη διάθεσης και θεωρεί πως ο προπονητής δεν πρέπει να κάνει εκπτώσεις. Όσον φορά τον τέταρτο που θα αποχωρήσει, μοιραία τα φώτα πέφτουν σε ένα εκ των Καμπράλ και Εζέ που έχουν ελάχιστο χρόνο συμμετοχής.

Όσον αφορά τώρα τις μεταγραφές, οι πληροφορίες επιμένουν πως ο Μιλόγεβιτς έχει καταλήξει στους εκλεκτούς του. Ποιοι είναι αυτοί, θα μάθουμε τις επόμενες μέρες, μιας και τα ονόματα τους φυλάσσονται σαν επτασφράγιστο μυστικό. Αφενός το γεγονός πως ο Μιλόγεβιτς έβαλε στο παιχνίδι και ξένους μάνατζερ και αφετέρου ότι μόνο 2-3 άτομα της διοίκησης μαθαίνουν τις κινήσεις του, βοήθησαν στο να απλωθεί πέπλο μυστηρίου. Από όσα έχουν διαρρεύσει πάντως, περιμένουμε κινήσεις για ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην Ευρώπη και πιθανότατα χώρες της πρώην Γιουγκοσλαβίας, Βαλκάνια και κεντροανατολική Ευρώπη.