Home TOP NEWS Μην εγκλωβίζεστε και φέρτε παίκτες διαφοράς

Μην εγκλωβίζεστε και φέρτε παίκτες διαφοράς

ag11-aris-omonoia-a-Vladan-Milojevic-Krzysztof-Warzycha (45)


Οι μέρες περνάνε και η ΟΜΟΝΟΙΑ ακόμα δεν έχει ολοκληρώσει μεταγραφή, ενώ χρειάζεται 3 ή ακόμα και 4. Ο Ιανουάριος όπως έχουμε ήδη γράψει είναι καυτός αφού περιλαμβάνει 7 παιχνίδια. Ας μην κοροϊδευόμαστε, ο πρώτος μήνας του 2016 είναι ικανός να μας απογειώσει ή να μας στείλει για τα καλά στο καναβάτσο. Και η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να είναι έτοιμη.

Ονόματα έχουν ακουστεί λίγα και δεν έχει επιβεβαιωθεί κανένα. Από εκείνα που ακούμε πάντως, θέλουμε να πιστεύουμε πως μάθαμε από τα παθήματα και δεν θα κάνουμε πισωγυρίσματα, με παίκτες μάλιστα προχωρημένης ηλικίας. Θέλουμε επίσης να πιστεύουμε πως δεν θα έρθουν μέτριοι παίκτες που απέτυχαν σε άλλες κυπριακές ομάδες και έκαναν τώρα μια καλή σαιζόν αλλού, απλά και μόνο επειδή σαν ΟΜΟΝΟΙΑ αρνούμαστε πεισματικά να διευρύνουμε τους ορίζοντες μας.

Και αυτή η τελευταία πρόταση, είναι που μας πειράζει περισσότερο. Δεν μπορούμε να καταλάβουμε πώς μπορεί η ΟΜΟΝΟΙΑ εν έτη 2016 να κοιτάζει μόνο προς συγκεκριμένες εθνικότητες, ενώ οι μεγαλύτερες ομάδες του κόσμου ψωνίζουν από όλα τα μήκη και τα πλάτη του κόσμου χωρίς κανένα πρόβλημα. Επιτέλους πρέπει να σταματήσουμε να εγκλωβίζουμε τον εαυτό μας αν είναι να αποκτήσουμε παίκτες διαφοράς.

Στο τέλος της ημέρας μπορεί το πιο πάνω κομμάτι να αποδειχθεί εντελώς άχρηστο. Μπορεί ο Μιλόγεβιτς με τους συνεργάτες του να εντοπίσουν και να πείσουν παικταράδες να έρθουν στην ΟΜΟΝΟΙΑ, μπορεί μάλιστα να είναι και κοντά σε κάποιους και απλά να μην διαρρέει. Όλοι στο γήπεδο θα κριθούν και μακάρι σε 10-15 μέρες να συγχαίρουμε διοίκηση και προπονητή για τις μεταγραφές τους. Το παρελθόν της ομάδας μας όμως, κρύβει τόσα στραβοπατήματα που δικαιούμαστε να ανησυχούμε και να το εκφράζουμε. Ειδικά από τη στιγμή που το σωματείο αρνείται πεισματικά να κάνει βήματα προς τον εκσυγχρονισμό με πρόσληψη ικανού τεχνικού διευθυντή με διασυνδέσεις και γνώσεις.