Home SPORTS NEWS Η Λιντς απαγόρευσε την είσοδο στο Sky Sports

Η Λιντς απαγόρευσε την είσοδο στο Sky Sports

ellandroad4


Δεν είναι λίγες οι φορές που οι δημοσιογράφοι δεν τυγχάνουν της καλύτερης υποδοχής ή αντιμετώπισης από τη γηπεδούχο ομάδα και η δουλειά τους παρεμποδίζεται… Ωστόσο, υπήρχε η εντύπωση ότι αυτά τα φαινόμενα είχαν εκλείψει στην Αγγλία, τη χώρα όπου το ποδόσφαιρο έχει εξελιχθεί σε μηχανή παραγωγής χρήματος!

Παρόλα αυτά, με εντολή του ιδιοκτήτη της Λιντς, Μάσιμο Σελίνο, σε ένα συνεργείο του Sky Sports δεν επετράπη τη Δευτέρα (28/12) η είσοδος στο Έλαντ Ρόουντ, προκειμένου να προχωρήσει στις αναγκαίες προπαρασκευές για την τηλεοπτική μετάδοση του παιχνιδιού με τη Ντέρμπι Κάουντι, για την Championship!

Στη διάρκεια του Δεκεμβρίου, ο Σελίνο έχει εκφράσει πολλές φορές την αντίθεση του με τις ζωντανές μεταδόσεις, παρότι κάθε εντός έδρας ματς αποφέρει στο ταμείο της Λιντς περισσότερες από 100.000 λίρες!

Ο τηλεοπτικός σταθμός αντέδρασε έντονα, ενώ προειδοποιήσεις απεύθυνε και ο Συνεταιρισμός, υπενθυμίζοντας στη Λιντς τις υποχρεώσεις της. Πάντως, ο Σελίνο δεν στεναχωρήθηκε ιδιαίτερα, αφού δεν απάντησε καν στα σχόλια και απολαμβάνει τις χειμερινές διακοπές του στο Μαϊάμι…

Πηγή: Sport24.gr