Home TOP NEWS Προτάθηκε ο Γκριγκαλάβα

Προτάθηκε ο Γκριγκαλάβα

ag8-omonoia-pafos-b-Christofi (26)


Μετά την εκδήλωση επιθυμίας να αποχωρήσει από την Πάφο, όπως ήταν επόμενο ο Γκία Γκιγκαλάβα προτάθηκε σε όλες τις μεγάλες ομάδες που ψάχνουν κεντρικό αμυντικό, ΟΜΟΝΟΙΑ, Αποέλ, Ανόρθωση. Ο ποδοσφαιριστής είχε προταθεί στους τρεις και το καλοκαίρι, όμως το γεγονός πως προερχόταν από απραξία έπαιξε καταλυτικό ρόλο στο να μην αποκτηθεί.

Πλέον έχοντας 6 μήνες ποδοσφαίρου στα πόδια του και με τόσο πλούσιο βιογραφικό, επόμενο ήταν να εξετάζεται από διαφορετική οπτική ματιά από την ΟΜΟΝΟΙΑ. Οι οικονομικές απαιτήσεις του είναι μέσα στα πλαίσια που θέτει η ΟΜΟΝΟΙΑ, η οποία παρακολουθεί διακριτικά τη διαδικασία αποδέσμευσης του από τη Πάφο. Οι πληροφορίες μας πάντως αναφέρουν πως για την ώρα, δεν είναι πρώτος στις προτιμήσεις του Μιλόγεβιτς.

Σε μια άλλη εξέλιξη έχει προταθεί και ο Στέλιος Μαραγκός της Βέροιας, με προϋπηρεσία και στην ΑΕΚ Λάρνακας. Τον ποδοσφαιριστή που παίζει τόσο αμυντικός μέσος όσο και κεντρικός αμυντικός γνωρίζουν καλά οι Βαζέχα και Μιλόγεβιτς. Αν μπορεί να ανεβάσει την ποιότητα της ομάδας, είναι κάτι που θα κρίνει το τεχνικό τημ πριν αποφασίσει αν θα τον προσθέσει στο ρόστερ.