Home TOP NEWS Θέλει να είναι βέβαιος…

Θέλει να είναι βέβαιος…

ag15-omonoia-ethnikos-Vladan-Milojevic (120)


Μέχρι στιγμής, η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει εκδώσει 3 μεταγραφικές ανακοινώσεις. Όλες αφορούσαν αποδεσμεύσεις, του Πέρεζ, του Λομπιανίτσε και του Μεντί. Προσθήκη στο ρόστερ για την ώρα καμία. Και είναι πιθανόν τα επόμενα διαζύγια να προηγηθούν των μεταγραφών, αφού οι συνομιλίες όπως γίνεται αντιληπτό είναι συνεχείς με παίκτες που έχει υποδείξει προς απομάκρυνση ο Μιλόγεβιτς.

Οι περισσότεροι λόγοι που καθυστερούν οι μεταγραφές έχουν ήδη γραφτεί: δύσκολη μεταγραφική περίοδος, οι παίκτες έχουν συμβόλαια και η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν έχει πολλά λεφτά να διαθέσει. Ένας επιπλέον λόγος από ότι πληροφορούμαστε, είναι και η προσπάθεια του Μιλόγεβιτς να περιορίσει το ρίσκο όσο μπορεί. Ξέρει πως από τις μεταγραφές και τη βελτίωση που θα φέρουν αυτές, κρίνεται σε κάποιο βαθμό η παραμονή του και θέλει να αποφύγει τα λάθη.

Για αυτό το λόγο, ο προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ επιλέγει να επιμένει σε συγκεκριμένες περιπτώσεις που ξέρει, όπως για παράδειγμα ο Καρλίτος που έπαιξε Ελλάδα και Κύπρο, αλλά και άλλοι παίκτες για τους οποίους έχει ιδία άποψη. Ο χρόνος πιέζει βέβαια και οι υποχρεώσεις πλησιάζουν. Ελπίζουμε σύντομα να αρχίσουν και ανακοινώσεις μεταγραφών.