Home SPORTS NEWS Καλή χρονιά με Μπεντέκε! (vid)

Καλή χρονιά με Μπεντέκε! (vid)

benteke


Mε το γκολ του Κρίστιαν Μπεντέκε η Λίβερπουλ πέρασε με 1-0 από την έδρα της Σάντερλαντ, έπιασε την Γιουνάιτεντ στην 6η θέση και έκλεισε το 2015 στο -9 από την κορυφή.

Τελευταίο ματς για το 2015 στην Premier League με την Λίβερπουλ να φεύγει με το «τρίποντο» από το «Στάδιο του φωτός» και την ομάδα του Κλοπ να ξεκινάει τη νέα χρονιά στους 30 βαθμούς παρέα με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην 6η θέση, έχοντας 30 βαθμούς.

Η Λίβερπουλ είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού από το ξεκίνημα, έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 25΄ με την μπάλα να βρίσκει το κάθετο δοκάρι στο σουτ του Φιρμίνο έξω από την περιοχή του Μανόνε. Οι «μαύρες γάτες» δεν είχαν κάποια μεγάλη ευκαιρία και έτσι οι δύο ομάδες πήγαν με το μηδέν στα αποδυτήρια.

Ιδανικό ξεκίνημα για τους «ρεντς» στην επανάληψη. Δευτερόλεπτα μετά την σέντρα του δευτέρου ημιχρόνου ο Μπεντέκε άνοιξε το σκορ! O Kλάιν έκανε την μπαλιά, ο Λαλανά μπήκε στην πορεία της μπάλας η οποία στρώθηκε στον Μπεντέκε με τον 25χρονος επιθετικό να στέλνει εύκολα την μπάλα στα δίχτυα.

Αυτό που ήθελαν οι φιλοξενούμενοι το πέτυχαν, η Σάντερλαντ δεν είχε τη δυνατότητα να απειλήσει και έτσι η Λίβερπουλ, που έχασε άλλες δύο καλές ευκαιρίες στα τελευταία λεπτά του ματς, πήρε τους τρεις βαθμούς και μπαίνει στο 2016 με το -9 από την κορυφή.

sdna.gr