Home TOP NEWS Και έπεται συνέχεια…

Και έπεται συνέχεια…

ag10-omonoia-apoel-a-Ucha (142)


Τον Ματίας Πέρεζ, ακολούθησαν χθες στην πόρτα της εξόδου οι Τζάκσον Μεντί και Ούτσα Λομπιανίτσε. Ο πρώτος για αγωνιστικούς λόγους και ο δεύτερος τόσο για αγωνιστικούς όσο και πειθαρχικούς, είπαν αντίο στην ΟΜΟΝΟΙΑ και ελευθέρωσαν δυο θέσεις ξένων. Έπεται πάντως συνέχεια αφού ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς θέλει να κάνει κι άλλο χώρο στο μισθολόγιο.

Από την ΟΜΟΝΟΙΑ προφανώς δεν επιβεβαιώνεται κάτι, οι πληροφορίες όμως επιμένουν πως τη νύφη θα πληρώσουν οι Καμπράλ και Γκουλόν. Ο Μιλόγεβιτς δεν είναι ικανοποιημένος ούτε από τη προσπάθεια, ούτε από την κατάσταση των δυο ποδοσφαιριστών και δεν προτίθεται να τους χρησιμοποιήσει το Σάββατο ακόμα κι αν τους έχει ανάγκη. Δεν αποκλείεται άλλωστε ως τότε να έχουμε εξελίξεις.

Αν πάντως στους παίκτες που θα πουν αντίο είναι όντως ο Καμπράλ, συνολικά 3 ποδοσφαιριστές που δεν έκλεισαν καν εξάμηνο στην ΟΜΟΝΟΙΑ θα φύγουν. Φεύγουν με μηδενική προσφορά, αλλά αρκετές χιλιάδες ευρώ στο λογαριασμό τους. Και επειδή συχνά πυκνά ζητείται η ευθύνη από το κόσμο για προστίματα, ας αναλάβει κάποιος και αυτήν για τις πατάτες. Ναι, κακές μεταγραφές κάνουν όλοι, με τόση συχνότητα όμως και με τόσο πείσμα να μην αλλάξει ο αποτυχημένος τρόπος λειτουργίας, μόνο εμείς.