Home TOP NEWS Μαργκάσα: “Να κάνουμε τα πάντα για την ΟΜΟΝΟΙΑ”

Μαργκάσα: “Να κάνουμε τα πάντα για την ΟΜΟΝΟΙΑ”

Συνέντευξη στο Sigmalive Sports παραχώρησε ο Ρενάτο Μαργκάσα. Ο Πορτογάλος άσσος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μιλώντας μόνο στα ελληνικά (!!!) τόνισε πως οι ποδοσφαιριστές έχουν ευθύνες για την θέση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και πως πρέπει να κάνουν τα πάντα για να την ανεβάσουν εκεί που τις αξίζει. Πιο κάτω οι πιο σημαντικές ατάκες του Ρενάτο όπως δημοσιεύθηκαν στο Sigmalive Sports. Αξίζει να δείτε πάντως και το βίντεο:


«Ήταν μια δύσκολη χρονιά για την Ομόνοια. Είχαμε κάποια προβλήματα προς το τέλος της χρονιάς αλλά θα πρέπει να σκεφτούμε πλέον το 2016 και να το δούμε με περισσότερη θετική ενέργεια»

«Και εμείς οι ποδοσφαιριστές δεν είμαστε ευχαριστημένοι με τη θέση που βρίσκεται η ομάδα μας».

«Μετά τα επόμενα παιχνίδια δεν νιώθαμε καλά και χάσαμε βαθμούς από «μικρές» ομάδες. Τώρα πρέπει να σκεφτούμε το μέλλον».

«Ποτέ δεν αλλάζουν οι στόχοι της Ομόνοιας. Πρέπει να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι. Πάντα πρέπει να σκεφτόμαστε πως είμαστε στην Ομόνοια στην μεγαλύτερη ομάδα της Κύπρου».

Για τις αποδοκιμασίες: «Καταλαβαίνω ότι ο κόσμος θέλει περισσότερα από εμας. Και εμείς θέλουμε να δώσουμε περισσότερα. Είναι σημαντικό να καταλάβουμε πως στα 90 λεπτά του αγώνα θέλουμε στήριξη. Δεν είναι εύκολο να παίξεις και οι οπαδοί να φωνάζουν εναντίων μας. Στα 90 λεπτά πρέπει να έχουμε στόχο το να κερδίσουμε. Να κάνουμε τα πάντα για την OMONOIA».

«Οι παίκτες έχουν την ευθύνη τους. Αυτό που είναι σωστό όμως όλοι μαζί να δουλέψουμε και να κερδίσουμε»

«Δεν είμαι χαρούμενος με αυτά που κάναμε στην Ομόνοια. Τουλάχιστον εγώ. Έχω ένα στόχο που θέλω την Ομόνοια στην Ευρώπη. Θέλω και ένα πρωτάθλημα. Πρέπει να συνεχίσουμε και δουλέψουμε».

«Είμαι από τους τυχερούς γιατί ο κόσμος ξέρει ότι όπου και αν αγωνιστώ πάντα θα δίνω όλα για την ομάδα».

«Αν ο προπονητής θέλει να βοηθήσω την ομάδα δεν με νοιάζει σε ποια θέση θα αγωνιστώ φτάνει να κερδίσουμε».

Για τον Κώστα Καϊάφα:

«Ήταν ένας πολύ καλός προπονητής. Στο ποδόσφαιρο πάντα ο πρώτος που φεύγει είναι ο προπονητής. Δεν έχουμε παράπονο από τον Καϊάφα. Είμαι σίγουρος πως θα έχει επιτυχίες».

Για το κλίμα στην ομάδα:

«Είναι το πιο σημαντικό. Όταν το έχεις αυτό φαίνεται και στο γήπεδο. Είμαστε σε κακές μέρες και θα πρέπει να αλλάξουμε».

«Προσπαθώ να είμαι πάντα καλά με τον εαυτό μου. Αν νιώθω ότι είμαι καλά τότε είμαι καλά».

Στιγμές που του έλειψαν εκτός γηπέδου:

«Μου λείπει η μάνα μου. Ήταν η χειρότερη στιγμή της ζωής μου. Πέρασαν ήδη τέσσερα χρόνια και προσπαθώ να σκεφτώ ότι με βλέπει από ψηλά».