Home SPORTS NEWS Δεν θα κάνει… ανοίγματα η Σίτι!

Δεν θα κάνει… ανοίγματα η Σίτι!

174432


Μάταια περίμεναν οι φίλοι της Μάντσεστερ Σίτι «δυνατό» μπάσιμο κατά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, καθώς ο Πελεγκρίνι επεσήμανε ότι δύσκολα θα γίνει κίνηση για την απόκτηση πρωτοκλασάτων.

«Όπως έχω πει και παλιότερα, δεν μπορούμε να αποκλείσουμε τίποτα. Η αλήθεια όμως είναι ότι δεν σκεφτόμαστε να κάνουμε μεγάλες μεταγραφές. Δεν με νοιάζουν οι φήμες. Σας λέω τι σκέφτομαι για την ομάδα αυτή τη στιγμή», ήταν το αρχικό σχόλιο του Μανουέλ Πελεγκρίνι ενόψει Ιανουαρίου.

Όσον αφορά τη μάχη του τίτλου και την… επιμονή της Λέστερ να βρίσκεται στα ψηλά στρώματα της βαθμολογίας, ο Χιλιανός είπε: «Ίσως στην αρχή της σεζόν να φάνταζε έκπληξη, όμως το γεγονός ότι πέρασαν 19 παιχνίδια και η Γουότφορντ με τη Λέστερ βρίσκονται ψηλά, οφείλεται στο ότι διαθέτουν ικανούς παίκτες που κάνουν πολύ καλά τη δουλειά τους.

Όσο για εμάς, θεωρώ ότι βρισκόμαστε σε καλή θέση. Βέβαια, η καλύτερη είναι η πρώτη θέση, όμως μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για μια πολύ ιδιαίτερη σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ. Βρισκόμαστε 3 βαθμούς πίσω από τους προπορευόμενους και ελπίζω πως θα είμαστε περισσότερο ανταγωνιστικοί στο δεύτερο μισό της περιόδου».

Πηγή: england365.gr