Home TOP NEWS Τσούκκας, το τελευταίο πάθημα της χρονιάς

Τσούκκας, το τελευταίο πάθημα της χρονιάς

ag13-ael-omonoia-a (49)


Μας το κρατούσαν για το τέλος! Μάλιστα καθυστέρησαν να αναρτήσουν τους διαιτητές αυτή τη φορά! Λίγες εβδομάδες αφού μας έσφαξε με την ΑΕΛ (πέναλτι φάντασμα υπέρ του αντιπάλου σε φάση που ο Μπεμπέ παίρνει ξεκάθαρα μπάλα, έκλεισε τα μάτια στη πεναλτάτσα του Σέρινταν στο 90+2′) ο Αβραάμ Τσούκκας ορίζεται να μας κάνει άλλο ένα ντέρμπι! Αυτή τη φορά κόντρα στην ομάδα που όπως λένε οι φήμες, υποστηρίζει!

Ο ορισμός πρόκληση έρχεται σαν συνέχεια της συνάντησης παρωδίας του Κωστάκη Κουτσκούμνη με τους διαιτητές. Εκεί που ο πρόεδρος της ΚΟΠ φρόντισε να περάσει εμμέσως πλην σαφώς το μήνυμα στους διαιτητές πως απαγορεύεται να γίνονται λάθη υπέρ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και απαγορεύεται η ομάδα της ομοσπονδίας να μην είναι πρώτη. Ελπίζουμε πως ο Τσούκκας θα μπει στο γήπεδο για να παίξει 50-50 και να σεβαστεί μια φορά το κόσμο της ομάδας μας. Να μείνει δηλαδή ανεπηρέαστος από το κλίμα που φρόντισαν να δημιουργήσουν τα αφεντικά του. Η αλήθεια είναι πως δεν έχουμε πολλές ελπίδες με βάση τον πρότερο βίο του, ειδικά τώρα που νιώθει πως τον παρτάρουν.

Η τελευταία πράξη της ΚΟΠ και της Επιτροπής Διαιτησίας πάντως, είναι το τελευταίο πάθημα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που πρέπει να αποτελέσει μάθημα. Αυτοί οι τύποι δεν έχουν εμπιστοσύνη. Και η όποια αποχή, σίγουρα δεν εκφράζει την αντίθεση οποιουδήποτε σωματείου στα κακώς έχοντα του κυπριακού ποδοσφαίρου. Τρεις εβδομάδες αφού μας έσφαξε και τον καταγγείλαμε, ο Τσούκκας ορίζεται ξανά σε ντέρμπι μας. Τόσο μας σέβονται!

Κ. Τσούκκα, καλό νέο έτος να έχετε. Και προσπαθήστε τουλάχιστον να κρατήσετε τα προσχήματα τη 2η μέρα του χρόνου.