Home TOP NEWS Να η ευκαιρία τους

Να η ευκαιρία τους

kazamias-ag12-omonoia-enp (1)


H OMONOIA πάει στο παιχνίδι με την Ανόρθωση χωρίς αρκετούς ποδοσφαιριστές. Η απουσία τους όμως, ίσως αποτελέσει ευκαιρία για άλλους να δείξουν πόσα μπορούν να προσφέρουν. Ο Σκέμπρι σε δηλώσεις του στα μέσα της εβδομάδα, φρόντισε να τους δώσει κίνητρο λέγοντας πως μπορούν να αποδείξουν τι αξίζουν.

Οι τρεις νεαροί Κύπριοι Δημητρίου, Φυλακτού και Ρουσιάς, έπαιρναν ως τώρα ευκαιρίες μόνο σποραδικά και κυρίως σαν αλλαγή. Σήμερα θα είναι βασικοί και έχουν όλοι σοβαρό ρόλο να επωμιστούν. Ο Μάριος θα βρει μπροστά του ένα εκ των φορμαρισμένων Κάλβο ή Μακρή, ο Γεράσιμος μαζί με τον Οικονομίδη καλούνται να επικρατήσουν στο νευραλγικό χώρο της μεσαίας γραμμής και ο Ονησίφορος να τελειώσει τις ευκαιρίες που θα του δοθούν. Αυτή την ευκαιρία την περίμεναν και καλά κάνουν να την αρπάξουν από τα μαλλιά!

Σε καμιά περίπτωση δεν θα φορτώσει κάποιος ευθύνες στους 3 νεαρούς αν η ΟΜΟΝΟΙΑ χάσει. Αν κερδίσει όμως, θα πάρουν τα εύσημα και θα έχουν αποδείξει πως μπορούν να αντεπεξέλθουν σε μεγάλα ντέρμπι. Και οι τρεις έχουν εμπειρίες σε τέτοια, οπότε το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να βγάλουν στο γήπεδο το καλύτερο τους εαυτό.