Home TOP NEWS Η καλύτερη του φετινή

Η καλύτερη του φετινή

ag17-anorthosi-omonoia (28)


Αν πρέπει να κρατήσουμε ένα πράγμα από την χθεσινή ΟΜΟΝΟΙΑ, αυτό θα ήταν η απόδοση του Ιβάν Ρούνιε. Ο Κροάτης λίγες μέρες μετά την οριστικοποίηση της παραμονής του στην ΟΜΟΝΟΙΑ, ήταν ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής του γηπέδου και συνέβαλε αποφασιστικά στη διατήρηση της ανέπαφης εστίας για την ομάδα μας.

Ο Ρούνιε έχει δείξει επανειλημμένα πως έχει στοιχεία πολύ καλού αμυντικού. Εκείνο που τον πρόδωσε κάποιες φορές και τον έβαλε στο “στόχαστρο” ορισμένων ήταν η μεμονωμένη απώλεια συγκέντρωσης σε κάποια παιχνίδια που οδήγησε σε ατομικά λάθη. Ο συγκεντρωμένος, προσηλωμένος στο ματς Ρουνιέ έχει πολλά να δώσει και μας το υπενθύμισε ψες με τη καλύτερη εμφάνιση του στη χρονιά, σε ένα ματς υψηλού δείκτη δυσκολίας και με την ΟΜΟΝΟΙΑ υπό πίεση.

Θα ήταν πάντως άδικο, αν δεν αποδίδαμε τα εύσημα και στο Ρομαρίκ. Ο άσσος από την Ακτή Ελεφαντοστού έχει αδυνατίσει αισθητά και ήταν εξίσου καλός. Δείχνει να τα βρίσκει με το Ρουνιέ, η ΟΜΟΝΟΙΑ κράτησε δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα το μηδέν παθητικό και οι δυο τους δείχνουν αποφασισμένοι να μείνουν βασικοί, ανεξάρτητα από τη μεταγραφή που θα έρθει.