Home TOP NEWS Μαργκάσα για όλες τις δουλειές

Μαργκάσα για όλες τις δουλειές

ag17-anorthosi-omonoia (77)


Έχουν χυθεί πολλοί τόνοι μελάνι και έχουν πατηθεί πολλά πλήκτρα για χάρη του Ρενάτο Μαργκάσα. Το πάθος του όμως μας αναγκάζει να γράψουμε άλλη μια φορά. Αριστερό μπακ τον θες; Θα είναι εκεί. Αμυντικό μέσο το ίδιο. Μέχρι και κεντρικός αμυντικός θα παίξει αν χρειαστεί. Και θα το κάνει με το ίδιο πάθος, με την ίδια διάθεση με την ίδια αυτοθυσία.

Ο Μαργκάσα δεν είναι φαντεζί παίκτης, ούτε από αυτούς που τραβάνε συνήθως τα φλας πάνω τους. Με το φιλότιμο του και τη συνέπεια του όμως, έχει αποδείξει πως οι παίκτες εργάτες μπορούν να μπουν βαθιά στην καρδιά των οπαδών. Και όλοι μας χθες, θεωρούσαμε φυσιολογική εξέλιξη το γεγονός πως έβαλε περιβραχιόνιο. Γιατί ξέρουμε πως πλέον σκέφτεται και λειτουργεί σαν ΟΜΟΝΟΙΑΤΗΣ.

Παίκτες σαν το Κύπριο που έτυχε να γεννηθεί Πορτογαλία, Μαργκάσα, είναι απαραίτητοι στο ρόστερ. Όχι μόνο γιατί παίζει πολλές θέσεις, αλλά κυρίως γιατί αντιλαμβάνεται πλήρως τι έστι ΟΜΟΝΟΙΑ και ότι η θέση που βρίσκεται τώρα δεν μας τιμάει καθόλου. Όλο το πάθος που βγάζει κάθε εβδομάδα, είναι η δική του απόπειρα για καλύτερες μέρες. Μακάρι να παρασύρει τους πάντες.