Home SPORTS NEWS Θύμισε την παλιά καλή Τσέλσι (video)

Θύμισε την παλιά καλή Τσέλσι (video)

173322


Πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση μετά από πολύ καιρό, η Τσέλσι πήρε σπουδαίο διπλό μέσα στην έδρα της Κρίσταλ Πάλας με 3-0, έχοντας σε τρομερή ημέρα τους Γουίλιαν και Ντιέγκο Κόστα.

Έναν ολόκληρο γύρο έπρεπε να περιμένει η Τσέλσι για να δείξει και πάλι ποια είναι! Οι Λονδρέζοι, πραγματοποιώντας εκπληκτική εμφάνιση, πήραν εμφατικό διπλό με 3-0 μέσα στην έδρα της Κρίσταλ Πάλας και μπήκαν στο νέο έτος με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Την δεύτερη εκτός έδρας νίκη της μέσα στη σεζόν πανηγύρισε η Τσέλσι, παίρνοντας σπουδαίο διπλό μέσα στην έδρα της σκληροτράχηλης Κρίσταλ Πάλας με σκορ 3-0. Ο Γκους Χίντινκ είδε τους Γούιλιαν και Ντιέγκο Κόστα να βρίσκουν τον παλιό τους εαυτό και να κάνουν τρομερά πράγματα μέσα στον αγωνιστικό χώρο, έπειτα από πολύ καιρό.

Ωστόσο, το σκορ άνοιξε ένας άλλο ποδοσφαιριστής, ο οποίος τη φετινή σεζόν δεν θυμίζει ούτε στο ελάχιστο τον περσινό. Ο λόγος για τον Όσκαρ, που στο 29′ δέχτηκε την ασίστ από τον Ντιέγκο Κόστα και σε κενή εστία δεν θα μπορούσε να αστοχήσει. Η Τσέλσι συνέχισε να πιέζει και για δεύτερο γκολ, ενώ παράλληλα έκλεινε ιδανικά τους διαδρόμους προς την εστία του Κουρτουά με τους παίκτες της Κρίσταλ Πάλας να τα έχουν… χαμένα.

Το δεύτερο τέρμα της Τσέλσι ήρε στο 60ο λεπτό, όταν ο Γουίλιαν δέχτηκε την πάσα από τον Όσκαρ και με τρομερό σουτ έστειλε τη μπάλα στο παραθυράκι του ανήμπορου να αντιδράσει Χενεσέι. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Ντιέγκο Κόστα σκοράροντας με πλασέ σε κενή εστία, έπειτα από προσπάθεια του Γουίλιαν από τα δεξιά.

Δείτε τα γκολ του αγώνα

Πηγή: sport-fm.gr