Home TOP NEWS Ξεκάθαρες οι προθέσεις του

Ξεκάθαρες οι προθέσεις του

Omonia-Anorthosis 0-0 Kazamias-CABRAL


Μόλις τρεις ποδοσφαιριστές είχε στο πάγκο κόντρα στην Ανόρθωση ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Η κούραση άρχισε να επηρεάζει τους ποδοσφαιριστές του, ειδικά από το 70′ και μετά, όμως επέλεξε να κάνει μόνο δυο αλλαγές, με τη δεύτερη μάλιστα να γίνεται στο 90′. Άφησε τον Καμπράλ εκτός αγώνα, δείχνοντας για άλλη μια φορά τις προθέσεις του.

Ο Πορτογάλος δεν κατάφερε να πείσει το Μιλόγεβιτς ότι δικαιούται θέση στο ρόστερ και αναμένεται να είναι ο επόμενος που θα αποχωρήσει. Όταν δυο προπονητές που τον βλέπουν καθημερινά στη προπόνηση αποφασίζουν πως δεν δικαιούται ούτε ένα αγωνιστικό λεπτό, πάει να πει πως δεν έδειξε αυτά που περίμεναν στην ΟΜΟΝΟΙΑ όταν τον αποκτούσαν. Μια μεταγραφή που θα μείνει στην ιστορία ως μια από τις πιο ανούσιες, ακαταλαβίστικες σπατάλες χρημάτων. Είναι για αυτό που αναφέρουμε ξανά και ξανά την ανάγκη απόκτησης τεχνικού διευθυντή.

Τον ίδιο δρόμο θα ακολουθήσει σύμφωνα με τις πληροφορίες και ο Ερόλντ Γκουλόν. Εντελώς διαφορετική περίπτωση βέβαια, αφού ο Γάλλος ξέρει πολλά καντάρια μπάλα. Για πολλούς και διάφορους λόγους (με κυριότερο τις συχνές ενοχλήσεις που νιώθει και δεν τον αφήνουν να ανέβει σε ετοιμότητα) δεν έχει αποδώσει αυτά που θα ήθελε ο προπονητής του, με αποτέλεσμα ο Μιλόγεβιτς να νιώθει πως ο Γκουλόν, δεν “κουμπώνει” με το υπόλοιπο ρόστερ.