Home SPORTS NEWS Ονειρεύεται Μπέιλ η Γιουνάιτεντ

Ονειρεύεται Μπέιλ η Γιουνάιτεντ

2FCC65FC00000578-3384515-image-m-3_1451948361034


Το τέλος του Μπενίτεθ δημιουργεί όνειρα στη Γιουνάιτεντ για Μπέιλ

Η απόλυση του Ράφα Μπενίτεθ από την τεχνική ηγεσία της Ρεάλ Μαδρίτης δεν ικανοποίησε καθόλου τον Γκάρεθ Μπέιλ και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει να το εκμεταλλευτεί το καλοκαίρι, αποκτώντας τον Ουαλό εξτρέμ.

Στην Premier League έκανε “παπάδες” με την φανέλα της Τότεναμ και η Ρεάλ Μαδρίτης “θαμπώθηκε” τόσο πολύ, που έδωσε κοντά στα 100.000.000 ευρώ για τον κάνει δικό της το καλοκαίρι του 2013. Μπορεί με την “Βασίλισσα” να μην έχει κάνει όσα θα περίμεναν οι άνθρωποί της, εντούτοις αποτελεί από τα βασικότατα στελέχη της και οι μετοχές του Ουαλού εξτρέμ παραμένουν υψηλότατες.

Με τον Ράφα Μπενίτεθ στον πάγκο, ο ίδιος κατάφερε να ξεδιπλώσει πολλές από τις αγωνιστικές του αρετές, αποτελώντας άλλωστε ένα από τα αγαπημένα παιδιά του Ισπανού προπονητή. Οι δυο τους είχαν κώδικες επικοινωνίας και μια πολύ αρμονική συνύπαρξη, ασχέτως του τι γινόταν με άλλους ποδοσφαιριστές των Μαδριλένων. Η απόλυσή του μόνο καλά δεν ήχησε στ’ αυτιά του και το γνωρίζουν όλοι.

Τα σενάρια δίνουν και παίρνουν αναφορικά με το μέλλον του Μπέιλ και κάπου εκεί μπαίνει στην εξίσωση η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Πλήθος βρετανικών δημοσιευμάτων κάνουν λόγο για μπάσιμο των “κόκκινων διαβόλων” προκειμένου να πείσουν τον Ουαλό να αφήσει τη Μαδρίτη το καλοκαίρι και να μετακομίσει στο “Ολντ Τράφορντ”. Προφανώς δεν είναι εύκολο, αλλά ούτε και ακατόρθωτο.

Βέβαια, θα πρέπει να βάλουν πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη για να τον αγοράσουν από τη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία έδωσε ένα σκασμό χρήματα για να τον πάρει πριν 2,5 χρόνια. Σίγουρα, λοιπόν, δεν θέλει λιγότερα απ’ αυτά που έδωσε στην Τότεναμ. Η Γιουνάιτεντ είναι διατεθειμένη να δώσει πολλά χρήματα για τα “χρυσά” του πόδια και είναι δεδομένο πως θα έκανε την διαφορά στην ομάδα.

Από ‘κει και πέρα, ο Ζινεντίν Ζιντάν αναμένεται να έχει συνομιλία μαζί του, γνωρίζοντας την σχέση που είχε με τον Μπενίτεθ. Θέλει να τον κάνει να καταλάβει ότι παραμένει χρήσιμος για τη Ρεάλ Μαδρίτης, ότι θα συνεχίσει να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και ότι δεν θα αλλάξει τίποτα αναφορικά με την χρησιμότητά του στο παιχνίδι της “Βασίλισσας”.

Ο 27χρονος θεωρεί ότι έπρεπε να δοθεί πίστωση χρόνου στον Ισπανό και είναι απογοητευμένος με την απόλυσή του από τον Φλορεντίνο Πέρεθ. Αυτό θέλει να εκμεταλλευτεί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπως αναφέρει ο βρετανικός Τύπος, κάνοντας το κόλπο γκρόσο το προσεχές καλοκαίρι. Όπως και να ‘χει, έχει ψωμί ακόμα η υπόθεση και αναμένονται πολλά ακόμα δημοσιεύματα για το μέλλον του.

sport24.gr