Home SPORTS NEWS Η τελευταία φορά που θα τιμηθεί το “Χίλσμπορο”

Η τελευταία φορά που θα τιμηθεί το “Χίλσμπορο”

96


Ύστερα από απόφαση του Συλλόγου Στήριξης Οικογενειών του Χίλσμπορο, στις 15 Απριλίου 2016 θα πραγματοποιηθεί η τελευταία τελετή μνήμης των θυμάτων της τεράστιας ποδοσφαιρικής τραγωδίας του 1989.

Ο Σύλλογος προχώρησε στην συγκεκριμένη απόφαση μετά από ομόφωνη συμφωνία όλων των οικογενειών-μελών. Η Πρόεδρος του Συλλόγου, Μάργκαρετ Άσπιναλ, δήλωσε σχετικά με την συγκεκριμένη απόφαση: “Το 96 δεν θα ξεχαστεί ποτέ. Ίσως αυτή η απόφαση βοηθήσει τις οικογένειες να αφήσουν αυτό το γεγονός πίσω τους”.

Στην συνέχεια ανέφερε η ανακοίνωσή της: “Ο Σύλλογος θέλει να ευχαριστήσει όλους όσους βοήθησαν τις οικογένειες αυτά τα 27 χρόνια και όλους αυτούς που ήρθαν στις τελετές στο “Άνφιλντ”. Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε τη Λίβερπουλ για τη συνεχή συμπαράστασή της και που φιλοξενούσε την τελετή κάθε χρόνο στο γήπεδό της”.

Στο τέλος ανέφερε: “Ελπίζουμε το κοινό και οι οπαδοί να σεβαστούν την απόφαση του Συλλόγου Στήριξης Οικογενειών του Χίλσμπορο και να συνεχίσουν να θυμούνται το 96 με έναν πιο προσωπικό τρόπο”.

Πηγή: Sport24.gr