Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Διάθεση για στραβοπάτημα καμία

Διάθεση για στραβοπάτημα καμία

kyp2-omonoia-ethnikos-a 55 (7)


H ΟΜΟΝΟΙΑ υποδέχεται σήμερα την Αγία Νάπα (17:00, live omonoianews.com) και έχει σαφή στόχο, να επιστρέψει στις επιτυχίες και στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση, είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί και κρατά τη μοίρα του αγώνα αποκλειστικά στα δικά της χέρια. Αυτή θα ορίσει το νικητή, αυτή θα ορίσει αν θα περάσουμε ένα ευχάριστο απόγευμα ή αν θα έχουμε δράματα.

Κάθε έκπληξη περιλαμβάνει ένα μικρό που τα έδωσε όλα και ένα μεγάλο ο οποίος ήταν απρόσεκτος, άτυχος, υπερόπτης. Η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν έχει κανένα περιθώριο για στραβοπάτημα αλλά και καμία διάθεση, αφού η απόσταση της από τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας είναι εκεί να την υπενθυμίζει τα προηγούμενα. Με οποιονδήποτε τρόπο, αλλά κατά προτίμηση με καλή απόδοση, το τρίποντο πρέπει να έρθει και η ομάδα μας θα έχει μόνο τον εαυτό της να μέμφεται αν δεν γίνει αυτό.

Εκτός αποστολής έχουν μείνει οι Γκουλόν και Καμπράλ που είναι εκτός πλάνων, ο Κιρμ που ένιωσε ενοχλήσεις και οι τραυματίες Χριστοφή, Φιλιώτης.