Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ντεμπουτάρει ο Καρλίτος;

Ντεμπουτάρει ο Καρλίτος;

vladan-milojevic


Λίγο πολύ γνωστά τα δεδομένα εντεκάδας για το Βλάνταν Μιλόγεβιτς, που ενδέχεται να κάνει κάποιες μικροαλλαγές. Ενδιαφέρον έχει να δούμε αν θα βρεθεί στους πρώτους έντεκα ο νεοαποκτηθείς Καρλίτος, ή αν θα μπει κατά τη διάρκεια του ματς.

Άμυνα

Στον άσσο θα είναι ο Παναγή. Βέβαιοι μπροστά του οι Ρούνιε-Ρομαρίκ και στο αριστερό άκρο ο Καρίμ Χαφέζ. Δεξιά τώρα είναι πολύ πιθανόν να δούμε για πρώτη φορά το Καρλίτος. Αλλιώς ξεκινάει ένας εκ των Ράμος-Δημητρίου.

Μεσαία Γραμμή

Η μετατόπιση του Μαργκάσα στον άξονα τη Τετάρτη βοήθησε την μπάλα να πάει μπροστά, έτσι αυτή τη φορά τον περιμένουμε εξαρχής εκεί. Πλάι του θα έχει ένα εκ των Οικονομίδη και Φυλακτού, από τους οποίους ο Μιλόγεβιτς περιμένει να βγάλουν τη συνηθισμένη τους ενέργεια. Επιτελικός θα είναι ο Ασσίς. Στο ένα φτερό ο Μπαντιμπάγκα, στο άλλο λογικά ο Κίλιαν Σέρινταν. Υπάρχει ένα ενδεχόμενο στο φτερό να είναι ο Σκέμπρι.

Επίθεση

Ο Αντρέ Σκέμπρι έχει το προβάδισμα, στον αγώνα της Τετάρτης όμως, από ένα σημείο και μετά ο κόουτς τον είχε μετατοπίσει αριστερά, γιατί δεν μπορούσε να γίνει απειλητικός με τις σέντρες. Με αυτό στο μυαλό, θεωρούμε πως είναι πιθανόν προωθημένος να ξεκινήσει ο Ρουσιάς ή ο Σέρινταν.