Home SPORTS NEWS Ξανά στη Σάντος ο Ρομπίνιο

Ξανά στη Σάντος ο Ρομπίνιο

robinho


Την ώρα που όλοι οι Βραζιλιάνοι αφήνουν την πατρίδα τους για τα χρήματα της Κίνας, ο Ρομπίνιο ακολουθεί το αντίθετο δρομολόγιο. Ο 31χρονος Βραζιλιάνος άσος εγκαταλείπει την Κίνα μετά από έξι μήνες στην Γκουανγκζού Εβεργκράντε κι επιστρέφει στη Σάντος για τρίτη φορά στην καριέρα του.

Ο Ρομπίνιο ξεκίνησε την καριέρα του από την “Πέισε” το 2002 και μετά από τρία χρόνια πέρασε την άλλη πλευρά του Ατλαντικού για λογαριασμό της Ρεάλ Μαδρίτης. Το 2008 μετακόμισε στην Αγγλία για λογαριασμό της Μάντσεστερ Σίτι και το 2010 επέστρεψε στη Σάντος.

Ιταλία και Μίλαν ο επόμενος σταθμός και το 2014 επιστροφή για δεύτερη φορά στη Σάντος. Στις 16 Ιουλίου του περασμένου έτους δέχθηκε την πρόσκληση του Φελιπάο Σκολάρι και μετακόμισε στην Κίνα για λογαριασμό της Γκουανγκζού Εβεργκράντε με την οποία πήρε το πρωτάθλημα του 2015, ενώ συμμετείχε και στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, το οποίο διεξήχθη στην Ιαπωνία.

Και τώρα, τρίτη επιστροφή στο “Βίλα Μπελμίρο” και τη Σάντος. Όπως όλα δείχνουν εκεί, στο Σάο Πάουλο, θα κλείσει την καριέρα του.

Πηγή: Sport24.gr