Home TOP NEWS Match Report: Άνετη και ωραία

Match Report: Άνετη και ωραία

Άνετη νίκη για την ΟΜΟΝΟΙΑ, που πέρασε εύκολο απόγευμα κόντρα στην Αγία Νάπα. Η ομάδα μας κέρδισε με 4-0, με τέρματα των Σέρινταν, Ασσίς και Σκέμπρι (2). Είχε πολύ καλή απόδοση στο πρώτο ημίχρονο, ενώ στο δεύτερο που έσβησε τις μηχανές, δεν απειλήθηκε καθόλου.


Α ‘ ημίχρονο

Με πολλές αλλαγές και όπως αναμενόταν επιθετικά μπήκε η ΟΜΟΝΟΙΑ στο γήπεδο. Αποτέλεσμα τούτου, ήταν να πετύχει γκολ πολύ  νωρίς και να φέρει το παιχνίδι στα μέτρα της. Μόλις στο 3′ ο Μπεμπέ εκτέλεσε φάουλ από αριστερά, ο Σέρινταν έπιασε κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι και έγραψε το 1-0! Με τον αέρα του γκολ, η ΟΜΟΝΟΙΑ διατήρησε τη κατοχή της μπάλας και στο 7′ λίγο έλειψε να διπλασιάσει τα τέρματα της. Ο Μπεμπέ βρήκε με κάθετη τον Ασσίς, ο Νούνο μόνος όμως έκανε κακό πλασέ και έστειλε τη μπάλα άουτ.

Με την πάροδο του 15λεπτου η ΟΜΟΝΟΙΑ διατήρησε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Μια κεφαλιά του Ζίγκι στο 16′ έφυγε ψηλά άουτ, όμως φαινόταν πως ήταν θέμα χρόνου το 2ο γκολ. Τελικά ήρθε στο 20′ και στο transition. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έκλεψε τη μπάλα, ο Μπεμπέ είχε μέτωπο προς το τέρμα και έβγαλε καταπληκτική κάθετη τρύπα πάσα στον Ασσίς. Ο Πορτογάλος μάγος έφυγε μόνος με τον Κίττο και αυτή τη φορά δεν λάθεψε, κάνοντας το 2-0. Στο 24′ μετά από κόρνερ του Μπεμπέ, ήταν σειρά του Ρουσιά να απειλήσει, αλλά η κεφαλιά του έφυγε λίγο άουτ. Άουτ έφυγε και ένα σουτ του Ονησίφορου μέσα από τη περιοχή στο 30′.

Β’ ημίχρονο

Είχε και πάλι τον έλεγχο η ΟΜΟΝΟΙΑ στο ξεκίνημα του β’ ημιχρόνου, δεν είχε όμως τι ευκαιρίες του α’. Πρώτη υποψία φάσης στο 57′ όταν μετά από κόρνερ ο Μπαντιμπάγκα πήρε κεφαλιά, που αποκρούστηκε προ της γραμμής από αμυντικούς. Μετά από κάποιες φάσεις με προϋποθέσεις που δεν έφεραν μεγάλη ευκαιρία για την ΟΜΟΝΟΙΑ, η Αγία Νάπα απείλησε με ένα μακρινό σουτ του Άντολεκ που απέκρουσε εύκολα ο Παναγή.

Η φάση αυτή ξύπνησε κάπως την ΟΜΟΝΟΙΑ και στο επόμενο λεπτό, ο Ασσίς έχασε σπουδαία ευκαιρία για το 3-0. Ο Μπεμπέ έκανε σέντρα, ο Σκέμπρι κατέβασε στον Ασσίς, το σουτ του Νούνο από το πέναλτι έφυγε ψηλά άουτ. Στο 75′ ο Ασσίς λίγο έλειψε να πετύχει το γκολ της χρονιάς, όταν μαζί με το Σκέμπρι έκρυψαν τη μπάλα, αλλά το τελικό σουτ του Νούνο κόντραρε. Στο 89′ κι ενώ ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε, η ΟΜΟΝΟΙΑ πέτυχε και 3ο γκολ. Ο Ασσίς έδωσε κάθετη στο Σκέμπρι, που με άψογο πλασέ έκανε το 3-0. Αυτό δεν έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα, αφού 2 λεπτά μετά, ο Μαλτέζος πέτυχε και δεύτερο προσωπικό γκολ με κοντινή κεφαλιά.

Συμπερασματικά

Άνετη νίκη για την ΟΜΟΝΟΙΑ και η αλήθεια είναι πως είχαμε ανάγκη ένα εύκολο απόγευμα μετά από καιρό. Η ομάδα μας εκμεταλλεύτηκε πλήρως τη διαφορά δυναμικότητας, έφτιαξε πολλές ευκαιρίες και ειδικά στο πρώτο μέρος έπαιξε καλό ποδόσφαιρο. Το πιο σημαντικό όμως, είναι πως πρόσθεσε κάποια στοιχεία στο παιχνίδι της, απόδειξη του ότι βελτιώνεται σιγά σιγά.