Home SPORTS NEWS Αήττητη στην Ρώμη η Μίλαν

Αήττητη στην Ρώμη η Μίλαν

roma


Ρόμα και Μίλαν αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1 στο “Ολίμπικο”, με τους “ροσονέρι” να φτάνουν κοντά σε δεύτερη φετινή νίκη στην Ρώμη, καθώς είχαν επικρατήσει της Λάτσιο.

Ο Κώστας Μανωλάς αντικαταστάθηκε στο 46′, έλειψε πολύ από την άμυνα των γηπεδούχων και οι Μιλανέζοι ήταν ανώτερη στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο Γιουράι Κούτσκα στο 50′ ισοφάρισε σε 1-1 με εξαιρετική κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι από την σέντρα του Κεϊσούκε Χόντα, απαντώντας στο τέρμα του Ρίντιγκερ από το 4ο λεπτό.

Ο Κέβιν-Πρινς Μπόατενγκ έκανε ντεμπούτο μπαίνοντας στο ματς στο 57′ και στο 60′ έκλεψε την μπάλα από τον Ρίντιγκερ, μπήκε στην περιοχή και έδωσε… έτοιμο γκολ στον Κούτσκα, ο οποίος ολομόναχος αστόχησε από κοντά!

Λίγο αργότερα η Μίλαν είχε και δοκάρι με τον Μπάκα και γενικότερα θα μπορούσε να είχε κάνει την ανατροπή, εκμεταλλευόμενη την απουσία του Μανωλά.

ΡΟΜΑ: Στσέσνι, Φλορέντσι, Μανωλάς (46′ Καστάν), Ρίντιγκερ, Ντιν, Ντε Ρόσι, Πιάνιτς, Ναϊνγκολάν, Ζερβινιό, Ιάγο Φαλκέ (56′ Σαλάχ), Ούμαρ (70′ Τότι).

ΜΙΛΑΝ: Ντοναρούμα, Αμπάτε (79′ Αντονέλι), Σαπάτα, Ρομανιόλι, Ντε Σίλιο, Κούτσκα, Μπερτολάτσι, Χόντα, Μποναβεντούρα (85′ Εμ’Μπάιγ Νιανγκ), Λουίζ Αντριάνο (57′ Κέβιν-Πρινς Μπόατενγκ), Μπάκα.

Τα αποτελέσματα της 19ης αγωνιστικής:

Σάββατο

Κάρπι – Ουντινέζε 2-1 (26′ Παστσιούτι, 70′ Λόλο / 72′ Ντουβάν Σαπάτα)

Φιορεντίνα – Λάτσιο 1-3 (93′ Ρονκάγλια / 45’+1 Μπαλντέ Κεϊτά, 92′ Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, 96′ Φελίπε Άντερσον)

Ρόμα – Μίλαν 1-1 (4′ Ρίντιγκερ / 50′ Κούτσκα)

Κυριακή

Ίντερ – Σασουόλο (13:30)

Αταλάντα – Τζένοα (16:00)

Μπολόνια – Κιέβο

Φροζινόνε – Νάπολι

Βερόνα – Παλέρμο

Τορίνο – Έμπολι

Σαμπντόρια – Γιουβέντους (21:45)

πηγη: sport24.gr

Βαθμολογίες Ευρωπαϊκών Πρωταθλημάτων