Home TOP NEWS Όταν έπαιξε κάθετα η ΟΜΟΝΟΙΑ

Όταν έπαιξε κάθετα η ΟΜΟΝΟΙΑ

ag18-omonoia-agianapa (85)


Την Τετάρτη κόντρα στην Άχνα, η ΟΜΟΝΟΙΑ είχε συντριπτική κατοχή, εξαιρετική κυκλοφορία και ανακτούσε τη μπάλα με συνέπεια κάθε φορά που την έχανε. Αναπτυσσόταν κυρίως παράλληλα και από τα πλάγια όμως, προσπαθούσε να απειλήσει μόνιμα με σέντρες και οι 3 κεντρικοί αμυντικοί της Άχνας απομάκρυναν σχετικά εύκολα. Χθες η εικόνα ήταν πολύ διαφορετική.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ με πρωταγωνιστή το Μπεμπέ, έβαλε και την κάθετη πάσα στο παιχνίδι της, μέσω δύο τέτοιων του κοντού, έφτιαξε τόσο το γκολ του Νούνο, όσο και τη μεγάλη ευκαιρία του Πορτογάλου μάγου. Μετέφερε γενικώς τη μπάλα μπροστά με μεγαλύτερη άνεση και απόρροια τούτου, έγινε στο πρώτο μέρος πιο απρόβλεπτη αφού έφτιαξε φάσεις και από τα πλάγια και από τον άξονα. Σε αυτό το σημείο να πούμε πως περιμένουμε να μεγαλώσει και τα καλά της διαστήματα.

Πρέπει επίσης να λεχθεί ότι, έπαιξε ρολο, ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ σκόραρε γρήγορα, όμως η αλήθεια είναι πως η Αγία Νάπα ακόμα και μετά το γκολ, δεν βγήκε τόσο από το καβούκι της. Το κάθε παιχνίδι άλλωστε έχει δικά του χαρακτηριστικά και η ομάδα πρέπει να μπορεί να αντεπεξέρχεται. Και οι παίκτες του άξονα πρέπει πάντα να δρουν με αυτοπεποίθηση και καθαρό μυαλό.