Home TOP NEWS Γίνεται πιο ισορροπημένο το ρόστερ

Γίνεται πιο ισορροπημένο το ρόστερ

ag18-KAZA-OMONOIA-AYNAPA (26)


Για τα λάθη του καλοκαιριού, έχουν χυθεί αρκετοί τόνοι μελάνι, ας μην επαναλαμβανόμαστε. Ο Μιλόγεβιτς νωρίς νωρίς, υπέδειξε συγκεκριμένες θέσεις στις οποίες θεωρούσε πως η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να ενισχυθεί, αλλά και παίκτες που πίστευε πως δεν είχαν μπορούσαν να προσφέρουν αυτά που ήθελε. Αν στο τέλος του Ιανουαρίου ικανοποιηθούν όλα τα θέλω του, το ρόστερ θα είναι ποσοτικά πιο ισορροπημένο. Περίπου όπως πιο κάτω

Τερματοφύλακες: Παναγή, Γιωργαλλίδης, Μπρανέσκου

Δεξιά μπακ: Καρλίτος, Δημητρίου, Φιλιώτης

Αριστερά μπακ: Χαφέζ, (Μαργκάσα)

Κεντρικοί αμυντικοί: Ρομαρίκ, Ρουνιέ, μεταγραφή, Καντούτσης

Μέσοι (αμυντικοί και επιτελικοί): Οικονομίδης, Μαργκάσα, Φυλακτού, Κασμί(εφόσον ολοκληρωθεί), Ασσίς, Μπεμπέ, μεταγραφή

Ακραίοι: Χριστοφή, Μπαντιμπάγκα, Κιρμ, Ράμος, Εζέ, (Σέρινταν)

Επιθετικοί: Σκέμπρι, Ρουσιάς, Σέρινταν

*Σε παρένθεση παίκτες που βοηθάνε και σε θέση πέραν της φυσικής τους.

Βέβαια τα πιο πάνω είναι ωραία και όμορφα θεωρητικά. Ποσοτικά η ΟΜΟΝΟΙΑ γεμίζει και το ρόστερ γίνεται πιο ισορροπημένο. Για να πετύχει και αγωνιστικά, πρέπει πρώτα από όλα οι προσθήκες να δώσουν την ένεση ποιότητας που ψάχνει ο Μιλόγεβιτς. Το δεύτερο σημείο είναι πως από τη στιγμή που δεν θα πάρει επιθετικό η ΟΜΟΝΟΙΑ (καταγεγραμένη η άποψη μας), πρέπει Σκέμπρι, Σέρινταν και Ρουσιάς να του δώσουν τα γκολ που περιμένει και κυρίως να τελειώσουν τις εύκολες φάσεις. Και τέλος, ποδοσφαιριστές αξίας με πρώτο και καλύτερο το Χριστοφή, να προσφέρουν αυτά που πραγματικά μπορούν.

Για να μην παρεξηγηθούμε, να τονίσουμε πως το ρόστερ έχει και αδυναμίες, έχει και θέσεις με πολυκοσμία. Εκείνο που θέλουμε να θίξουμε, είναι πως δεν χρειάζεται να μπούμε ξανά το καλοκαίρι σε λογική ράβε ξήλωνε. Εκείνο που χρειάζεται είναι να πετύχουν οι μεταγραφές τώρα και το καλοκαίρι να κάνουμε ακόμα κάποιες συγκεκριμένες διορθωτικές κινήσεις. Τονίζουμε όμως την ανάγκη για επιτυχία στις μεταγραφές. Αλλιώς θα έχουμε τα ίδια.