Home TOP NEWS Για την ώρα μόνο φήμες

Για την ώρα μόνο φήμες

ag18-KAZA-OMONOIA-AYNAPA (198)


Για μέρες το όνομα του Αντράντε ήταν πρώτη φίρμα στο μεταγραφικό ρεπορτάζ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Η αρνητική τροπή σε εκείνη την υπόθεση, αναγκάζει το Μιλόγεβιτς να ψάξει προς άλλες κατευθύνσεις για τη θέση του κεντρικού αμυντικού, τη στιγμή που ψάχνει και για αμυντικό μέσο. Και σε εκείνη τη θέση για μέρες λεγόταν πως υπάρχει “κλειστός” παίκτης. Ανακοίνωση όμως δεν είδαμε…

Ακούγονται φήμες, τόσο για τον αμυντικό όσο και για το μέσο, αλλά οι επιβεβαιωμένες πληροφορίες δεν αναφέρουν κάτι χειροπιαστό. Είτε λοιπόν η ΟΜΟΝΟΙΑ κρατάει καλά φυλαγμένα τα ονόματα των παικτών που θα αποκτηθούν, είτε αφού δεν τελεσφόρησαν συγκεκριμένες περιπτώσεις, κοιτάζει ξανά προς καινούριες κατευθύνσεις.

Απομένουν άλλες 19 μέρες μέχρι το τέλος της μεταγραφικής, όμως κανείς στο πράσινο στρατόπεδο δεν θέλει να πάει τόσο μακριά η βαλίτσα. Την ίδια στιγμή ο Μιλόγεβιτς δεν θέλει να κάνει μεταγραφή για χάρη της μεταγραφής, έτσι ίσως καθυστερήσει η επόμενη ανακοίνωση. Μιλώντας στο ΘΥΡΑ Σίγμα για της μεταγραφές, ο κόουτς είπε τα εξής:

“Ήρθα στην ΟΜΟΝΟΙΑ, ήθελα λίγο να δω το ρόστερ. Αυτή τη στιγμή ανάγκη έχουμε για κεντρικό αμυντικό. Ήδη πήραμε τον Καρλίτο, εγώ επιλέγω στους ποδοσφαιριστές, να μην θέλουν χρόνο προσαρμογής, είναι Γενάρης. Έχω πει στη διοίκηση πως θα κάνω μεταγραφές ουσίας και θέλω η ομάδα να είναι ισορροπημένη. Να έχουμε σε κάθε θέση δύο παίκτες. Το δεύτερο μέρος του πρωταθλήματος είναι πιο δύσκολο. Τώρα θέλουμε κεντρικό αμυντικό και ένα αμυντικό μέσο. Αν προκύψει κάτι καλό δεν θα πούμε όχι, όμως εγώ μελετάω αυτά που σας είπα. Θέλω επίσης να είναι καλός άνθρωπος και επαγγελματίας. Να ματώσει για τη φανέλα”