Home TOP NEWS Αν του βάλει πρώτη γκολ

Αν του βάλει πρώτη γκολ

ag18-omonoia-agianapa (90)


Σε χθεσινό μας κομμάτι, εκθειάσαμε την αμυντική λειτουργία του επόμενου μας αντιπάλου Απόλλωνα. Λίγες ώρες μετά, η ομάδα της Λεμεσού έκανε λάθη στην άμυνα που πρώτη φορά παρουσιάζει και έχασε δίκαια από τον Εθνικό Άχνας. Πέραν των λαθών στην άμυνα, ο Απόλλωνας έβγαλε και μεγάλες αδυναμίες, ειδικά από τη στιγμή που έμεινε πίσω στο σκορ.

Μετά το 1-0 και ειδικά μετά το 2-0, η Άχνα είχε ευκαιρίες να βάλει και 3ο και 4ο και 5ο. Ο Απόλλωνα στην προσπάθεια του να πετύχει γκολ που θα τον βάλει ξανά στο παιχνίδι, άφησε ολόκληρα οικόπεδα κενά στα μετόπισθεν και η Άχνα έχανε την μια ευκαιρία μετά την άλλη. Καλή και οργανωμένη ομάδα ο Απόλλων λοιπόν, μέχρι όμως να δεχθεί γκολ.

Κάτι τέτοιο, λένε και τα φετινά παιχνίδια του. Τρεις φορές έμεινε πίσω στο σκορ ο Απόλλωνας, πανηγύρισε μηδέν νίκες. Τη μια φορά, κόντρα στον Άρη, τον έσωσε ο Κολοκούδιας με δυο γκολ στο τέλος και έσωσε το βαθμό. Κόντρα στη Σαλαμίνα και την Άχνα όμως, ο Απόλλωνας έχασε χωρίς καλά καλά να το παλέψει και με διαφορά μεγαλύτερη του ενός τέρματος. Ο τρόπος υπάρχει λοιπόν…