Home TOP NEWS Ξεκινάει ο Καρλίτος

Ξεκινάει ο Καρλίτος

ag18-KAZA-OMONOIA-AYNAPA (224)


Ο Καρλίτος ήταν το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Την περασμένη εβδομάδα, έκανε και ολιγόλεπτο ντεμπούτο κόντρα στην Αγία Νάπα. Ήρθε στην ΟΜΟΝΟΙΑ για να καλύψει μια θέση στην οποία φέτος η ομάδα ταλαιπωρήθηκε, μιας και δεν υπήρξε σταθερότητα σε κανένα σημείο του πρωταθλήματος. Τη θέση έχουν παίξει ως τώρα οι Λομπιανίτσε, Ράμος και Δημητρίου.

Το ερώτημα που τίθεται είναι κατά πόσο ο Μιλόγεβιτς θα ξεκινήσει τον Καρλίτος. Από τη στιγμή που έκανε προπόνηση στον Ηρακλή κι ας είχε χάσει τη θέση βασικού, η λογική λέει πως από πλευράς ετοιμότητας δεν πρέπει να έχει πρόβλημα. Τώρα αν θα επιλέξει ο Μιλόγεβιτς να τον ρίξει πρώτη φορά βασικό στα βαθιά, δεν μπορούμε να ξέρουμε. Φαβορί για να παίξει πάντως είναι ο Ράμος.

Ένα στοιχείο που μπορεί όμως να γείρει τη πλάστιγγα με το μέρος του Καρλίτος, πέραν από το προφανές ότι δηλαδή είναι δεξιός μπακ και ο Ράμος winger, είναι πως ξέρει ακριβώς τι θα συναντήσει. Με τη φανέλα της ΑΕΛ έπαιξε πολλά Λεμεσιανά ντέρμπι με τον Απόλλωνα, έχει φάει το Τσίρειο με το κουταλάκι και σε καμία περίπτωση δεν θα σαστίσει. Για να δούμε λοιπόν τι θα επιλέξει ο Μιλόγεβιτς.