Home TOP NEWS Ποτέ: «Ίσως ξαναέλθω»!

Ποτέ: «Ίσως ξαναέλθω»!

NIC_8033


«Πόσο μας λείπεις». Αυτά θα πρέπει να αναφώνησαν όσοι Ομονοιάτες είδαν χθες το βράδυ τον Μίκαελ Ποτέ, στο Hilton Park να παραλαμβάνειτου βραβείο του πρώτου σκόρερ του περασμένου πρωταθλήματος στη μεγάλη γιορτή των βραβεύσεων της Ένωσης Αθλητικογράφων Κύπρου.

Γράφει ο Πέτρος Παπαγιώργης για το 24sports.com.cy

Ο άσος από το Μπενίν που μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα πρόλαβε να κερδίσει τις καρδιές των Ομονοιατών, σκοράρει τώρα στη Β’ Κατηγορία της Τουρκίας με τα χρώματα της Αdana Demir Spor που βρίσκεται στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα του πρωταθλήματος. Έχει φθάσει στα 12 γκολ σε 17 ματς.

Τον πετύχαμε χαμογελαστό και με το χρυσό παπούτσι ανά χείρας, κατά τη διάρκεια της δεξίωσης. Και πιάσαμε την κουβέντα.

Καλώς μας ήρθες Μίκαελ. Χαρούμενος έτσι;
«Ναι είμαι χαρούμενος για την τιμή που μου έγινε, αλλά και για το ότι είμαι πάλι εδώ στην Κύπρο».

Πως πας εκεί; Πως είναι τα πράγματα;
«Περνώ πολύ καλά. Το πρωτάθλημα είναι σε ψηλό επίπεδο. Είναι πιο ψηλό επίπεδο από το Κυπριακό. Και εκεί ο κόσμος αγαπά το ποδόσφαιρο.  Τα πράγματα σε αυτόν τον τομέα είναι όπως εδώ».

Οι οπαδοί της ΟΜΟΝΟΙΑΣ σε  χουν αποθυμήσει. Κάθε φορά που σκοράρεις εκεί…. στεναχωριούνται! Τους έλειψες.
….(χαμόγελο)

Αλήθεια πως και έφυγες; Τι είχε γίνει;
«Περίμενα την ΟΜΟΝΟΙΑ να μιλήσουμε, αλλά αυτό δεν έγινε. Δεν κατάλαβα ακριβώς τι είχε γίνει. Νομίζω ότι εκείνες τις μέρες είχε γίνει μια σύγχυση. Τέλος πάντων. Δεν έχω κανένα παράπονο από την ΟΜΟΝΟΙΑ, στην οποία εύχομαι τα καλύτερα. Πέρασα πολύ ωραία εδώ. Παρακολουθώ την πορεία της ομάδας. Έχω επαφή με το Κριστοβάο Ράμος. Επίσης και με το Γκαουσού Φοφανά, που τώρα παίζει στη Δόξα.

Τι διάρκεια έχει το συμβόλαιο σου με την Αdana Demir Spor;
«Έχω δυο χρόνια συμβόλαιο».

Άρα, γι αυτόν και τον επόμενο χρόνο, θα είσαι εκεί.
«Ναι έτσι είναι τα πράγματα, αλλά στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις τι θα συμβεί στο μέλλον. Και στην ΟΜΟΝΟΙΑ λογάριαζα να μείνω περισσότερο καιρό, αλλά έφυγα πιο νωρίς».

Μπορεί να μας ξανάρθεις πιο νωρίς δηλαδή.
«Όπως είπα και πριν, ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται»!